Ιατρική Σχολή Αθηνών: "Οι πρώτοι των πρώτων.. υπερψήφισαν κατάληψη" / Κατάμεστο το αμφιθέατρο

Ιατρική Σχολή Αθηνών: Οι πρώτοι των πρώτων.. υπερψήφισαν κατάληψη / Κατάμεστο το αμφιθέατρο

Καταλήψεις Σχολών/Τμημάτων: Κατάληψη αποφάσισαν οι φοιτητές της Ιατρικής του ΕΚΠΑ, μετά από γενική συνέλευση που πραγματοποίησε ο Σύλλογος Φοιτητών Ιατρικής Αθηνών Σ.Φ.Ι.Α. "Γρ. Λαμπράκης" σήμερα Τρίτη 30/01. "Δεν είναι ληστές. Είναι οι φοιτήτριες και οι φοιτητές της Ιατρικής του ΕΚΠΑ που ψήφισαν υπέρ της κατάληψης της σχολής τους. Οι πρώτοι των πρώτων υπερψήφισαν κατάληψη (με βάση εισαγωγής 2023: 19.000 μόρια)" σχολιάζουν συμφοιτητές.

Σύμφωνα με την απόφαση του φοιτητικού συλλόγου, η σχολή θα τελεί υπό κατάληψη μέχρι την άλλη Τρίτη 06/02. 


Να αναφερθεί πως οι φοιτητικοί σύλλογοι των Τμημάτων στα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα ανά τη χώρα βρίσκονται σε κλοιό γενικών συνελεύσεων ενόψει του Νομοσχεδίου για τα Ιδιωτικά Πανεπιστήμια!

Μεταξύ άλλων οι φοιτητές αποφάσισαν:

  • κατάληψη μέχρι την επόμενη Τρίτη 06/02, μετά από την μαζική Γενική Συνέλευση.
  • συμμετοχή στο μεγάλο φοιτητικό-μαθητικό συλλαλητήριο την Πέμπτη 01/2 και μετά συντονισμός των φοιτητικών συλλόγων

ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα «Φοιτητικά Νέα» θα σας μεταδώσουν, εδώ, με Συνεχή Ενημέρωση, τις αποφάσεις των Γενικών Συνελεύσεων όλων των Πανεπιστημίων, μείνετε συντονισμένοι!

Αποτελέσματα της Γ.Σ. του φοιτητικού συλλόγου:

Το πλαίσιο - η απόφαση της Γ.Σ.

Ανάρτηση Βουλευτή Παύλου Πολάκη

Με ανάρτησή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Παύλος Πολάκης πανηγυρίζει για την απόφαση των φοιτητών της Ιατρικής Σχολής Αθηνών. Συγκεκριμένα ο κ. Πολάκης στην ανάρτησή του αναφέρει: “Η ιστορία ποτέ δεν σταματά. ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΑΘΗΝΩΝ ΤΩΡΑ!!! Υπερψηφίστηκε σε ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, με απόλυτη πλειοψηφία, αγωνιστικό πλαίσιο για Κατάληψη της Σχολής και πολλές άλλες εκδηλώσεις και κινητοποιήσεις ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΑΕΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!!
Περήφανος”

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΛΑΚΗ

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr