Ξεκίνησαν οι εργασίες στην Ιατρική Σχολή Αθηνών / ΕΙΚΟΝΕΣ

Ξεκίνησαν οι εργασίες στην Ιατρική Σχολή Αθηνών / ΕΙΚΟΝΕΣ

Ξεκίνησε η αποκατάσταση φθορών και αντικατάσταση σημείων του οδοστρώματος και των πεζοδρομίων στον προαύλιο χώρο της Ιατρικής Σχολής

Ο Κοσμήτορας της Σχολής Επιστημών Υγείας του ΕΚΠΑ, Καθηγητής Χειρουργικής, Μάνος Πικουλής, ενημερώνει την πανεπιστημιακή κοινότητα ότι ξεκίνησε, όπως μπορείτε να δείτε από τις φωτογραφίες, η ασφαλτόστρωση του προαυλίου χώρου της Ιατρικής Σχολής. Έχει προβλεφθεί επίσης κλίση του οδοστρώματος ώστε να ρέουν τα νερά της βροχής προς τα φρεάτια και να αποφευχθούν πλημμύρες σε υπόγεια κτηρίων. Επιπροσθέτως θα δημιουργηθούν μικρές ράμπες στα πεζοδρόμια ώστε να αποτραπεί το σπάσιμο των πεζοδρομίων και θα αποκατασταθούν και όλα όσα ήταν σπασμένα. Ο κοσμήτορας αναφέρει πως επιπλέον πως έχει ζητήσει και την πλήρη αποκατάσταση των σπασμένων παγκακίων.


«Με την ευκαιρία αυτής της επικοινωνίας θα ήθελα να σημειώσω ότι προγραμματίζεται η απόκτηση ειδικού εξοπλισμού φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων, καθώς και η δημιουργία ειδικών θέσεων στάθμευσης όπου θα είναι δυνατή η ταυτόχρονη φόρτιση. Σας ευχαριστώ για την κατανόησή σας καθ’όλη τη διάρκεια των εργασιών και θα συνεχίσω έχοντας ως βασικό στόχο μου την αναβάθμιση των υποδομών της Σχολής μας και τη διευκόλυνση της εκπαίδευσης και έρευνας των συναδέλφων και φοιτητών αλλά και της καθημερινής μας ζωής στους χώρους της Σχολής» αναφέρει ο Κοσμήτορας.

ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr