Φοιτητές ΦΕΑ: Άλλη μια μεγάλη κατάκτηση του συλλόγου

Φοιτητές ΦΕΑ: Άλλη μια μεγάλη κατάκτηση του συλλόγου

Την επιδιόρθωση των σωληνώσεων ύδρευσης στα δωμάτια 37 και 38 της Φοιτητικής Εστίας Αθηνών πέτυχε ο Σύλλογος Οικοτρόφων της ΦΕΑ, όπως αναφέρει: "μετά από σειρά επίμονων παρεμβάσεων και κινητοποιήσεων για το ζήτημα".

Σύμφωνα με ανακοίνωση της διοίκησης της Εστίας, την Τρίτη 28 Μάρτη θα ξεκινήσουν οι εργασίες που θα κρατήσουν τρεις ημέρες. Για αυτό το διάστημα, οι οικότροφοι των συγκεκριμένων δωματίων θα μείνουν σε άλλα διαθέσιμα δωμάτια.


Ανακοίνωση του Συλλόγου Οικοτρόφων της ΦΕΑ:

«Μετά τη σίτιση των Παντειακών πετυχαίνουμε και δεύτερο χτύπημα. Αυτή τη φορά ο λόγος για την επιδιόρθωση των σωληνώσεων νερού στα δωμάτια 37-38. Στις 21/3 ενημερωθήκαμε από τη διοίκηση της εστίας ότι θα ξεκινήσουν οι εργασίες στα συγκεκριμένα δωμάτια τη Τρίτη 28/3 και πως θα κρατήσουν 3 ημέρες. Για αυτό το διάστημα θα δοθούν κλειδιά από κενά δωμάτια στους οικότροφους που θα έχουν εργασίες στα δωμάτια τους.

Έπειτα από μεγάλο διάστημα καταφέραμε μέσα από τον αγώνα μας να λυθεί επιτέλους αυτό το μεγάλο πρόβλημα όπου μονοπολούσε πολλά χρόνια τη συζήτηση στις συνελεύσεις.

Την ίδια ώρα που η κυβέρνηση προχωράει στην περαιτέρω ιδιωτικοποίηση του νερού, ο Σύλλογος Οικοτρόφων της ΦΕΑ φωτίζει το δρόμο της σύγκρουσης και του αγώνα!

Δεν πρέπει όμως να επαναπαυτούμε σε καμία περίπτωση. Υπάρχουν πολλά ακόμα δωμάτια χωρίς νερό όπου εσκεμμένα δεν προχωράνε σε επιδιόρθωση τους. Πρέπει να επιμείνουμε, να μην επιτρέψουμε κανένας συνοικότροφός μας να ζει σε καταστάσεις χωρίς νερό ή θέρμανση.

Συνεχίζουμε τον αγώνα μας γιατί όπως φαίνεται... έχουμε πάρει φόρα!!»

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr