Οι φοιτητές της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών ζητούν την έγκαιρη γνωστοποίηση των βαθμών της εξεταστικής

Οι φοιτητές της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών ζητούν την έγκαιρη γνωστοποίηση των βαθμών της εξεταστικής

Οι Φοιτητές της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών ζητούν τα αυτονόητα.. την έγκαιρη γνωστοποίηση των βαθμών της εξεταστικής του Εαρινού Εξαμήνου για την προετοιμασία τους για την επαναληπτική εξεταστική του Σεπτέμβρη.

«Σε τμήματα της Φιλοσοφικής Σχολής, όπως στο τμήμα Φιλολογίας ακόμη εκκρεμούν να ανακοινωθούν βαθμοί της εξεταστικής του καλοκαιριού», σχολιάζει το Bloco Φιλοσοφικής.


Δηλώνουν πως έχουν αποστείλει ήδη επιστολή στην Κοσμητεία και δεν έχουν πάρει ακόμα απάντηση.

Προσθέτουν: «Το ελάχιστο που ζητάμε ως Bloco Φιλοσοφικής είναι ουσιαστική επικοινωνία με τις γραμματείες και τους καθηγητές της σχολής ώστε όλοι οι φοιτητές να έχουν τον χρόνο να προετοιμαστούν για την εξεταστική του Σεπτέμβρη.

»Επιπλέον, ζητάμε να εξετάσουμε όλοι μαζί η ακαδημαϊκή κοινότητα τους λόγους τόσο μεγάλων καθυστερήσεων και να βρούμε από κοινού λύσεις για την βέλτιστη λειτουργία της ακαδημαϊκής κοινότητας».

Ο Φοίβος Ζαντές, Γραμματέας του Φοιτητικού Συλλόγου και μέλους του Bloco Φιλοσοφικής δηλώνει στα «Φοιτητικά Νέα»:

«Στην συγκεκριμένη εξεταστική, όπως και σε άλλες στο παρελθόν τα μαθήματα της εξεταστικής σε ορισμένα τμήματα της σχολής μας καθυστερούν πάνω από έναν μήνα να ανακοινωθούν. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα αφενός μεν οι φοιτητές να έχουν άγχος κατά τις διακοπές τους αφετέρου πολλές φορές δεν έχουν τον απαραίτητο χρόνο προετοιμασίας για τον Σεπτέμβρη σε περίπτωση που χρειαστεί να δώσουν το μάθημα ξανά.

Αυτό που ζητάμε ως φοιτητές είναι να λυθεί αυτό το ζήτημα για όλες τις εξεταστικές από εδώ και πέρα.

Είναι αντίληψη του Bloco ότι τέτοια ζητήματα λύνονται σε συνεννόηση με τους καθηγητές και την γραμματεία μας και αυτός είναι ο λόγος που αποστείλαμε την παρούσα επιστολή ζητώντας από τον Κοσμήτορα να εξηγήσει σε όλους τους φοιτητές τί ακριβώς συμβαίνει.

Ελπίζουμε ότι θα έχει ανταπόκριση η προσπάθειά μας».

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr