Ποια γνωστή παρουσιάστρια πήρε πτυχίο και αποχαιρέτησε τα φοιτητικά έδρανα του ΕΚΠΑ

Ποια γνωστή παρουσιάστρια πήρε πτυχίο και αποχαιρέτησε τα φοιτητικά έδρανα του ΕΚΠΑ

Η Ελίνα Παπίλα (Elina Papila) με ανάρτησή της στο Instagram αποκάλυψε ότι πήρε πτυχίο και το ταξίδι στα φοιτητικά έδρανα έφτασε στο τέλος του.

Έπειτα από 5 χρόνια στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο η παρουσιάστρια του Breakfast @Star ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο τμήμα των Πολιτικών Επιστημών του Καποδιστριακού και με χαμόγελο παρευρέθηκε στην ορκωμοσία της.


«Πριν από 5 χρόνια, το 2016, ξεκίνησα ένα “ταξίδι”. Έδωσα πανελλήνιες εξετάσεις και πέρασα στο τμήμα των Πολιτικών Επιστημών του Καποδιστριακού. Δυσκολίες; Πολλές. Ξενύχτια; Αρκετά. Έφτασε, όμως, η ώρα να ολοκληρωθεί και να στεφθεί με επιτυχία. Το πήρα, λοιπόν, το πολυπόθητο πτυχίο και αισθάνομαι τόσο πολύ περήφανη για αυτό. Η ευτυχία ξεχειλίζει, οι δυσκολίες και τα ξενύχτια φαίνονται σαν να μην υπήρχαν ποτέ και το χαμόγελο είναι τόσο μεγάλο που νομίζω ότι δεν θα φύγει ποτέ.
Να ονειρεύεστε παιδιά! Να μην τα παρατάτε ποτέ. Ο,τι κι αν είναι αυτό που θέλετε, ψάχνετε, φαντάζεστε να μην το βάζετε κάτω. Πιστέψτε το και θα γίνει! Αλήθεια σας λέω, κι εγώ έλεγα ότι δεν θα τα καταφέρω αλλά να που έγινε. Μπορεί να πάρει χρόνο, να έχει κούραση, να υπάρχουν μέρες (και μήνες μην σου πω) που θα νομίζεις ότι σε εγκαταλείπουν οι δυνάμεις, αλλά θα γίνει. Αρκεί να έχετε πίστη, στον εαυτό σας και στον Θεό!
Σας φιλώ γλυκά» έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr