Οι υποψήφιοι για το αξίωμα του Κοσμήτορα της Νομικής Σχολής Αθηνών

Οι υποψήφιοι για το αξίωμα του Κοσμήτορα της Νομικής Σχολής Αθηνών

Η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή (Κ.Ε.Ε.), η οποία ορίστηκε από την Κοσμήτορα της Νομικής Σχολής ΕΚΠΑ, Καθηγήτρια Καλλιόπη Χριστακάκου-Φωτιάδη (34238/31.5.2021, ΑΔΑ: 6OΣB46ΨZ2N- 3OZ), ως Όργανο Διενέργειας των Εκλογών (Ο.Δ.Ε.) ανάδειξης Κοσμήτορος της Νομικής Σχολής, συνεδρίασε την Ιουνίου 2021, ώρα 12:00 μμ, στο γραφείο της Κοσμήτορος.

Η Κ.Ε.Ε. παρέλαβε τις υπ’ αριθμ. 30361/17.5.2021 και 30429/17.5.2021 υποψηφιότητες των Καθηγητών κ.κ. Παρασκευής Παπαρσενίου και Λίνου-Αλέξανδρου Σισιλιάνου αντίστοιχα. Εξέτασε, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, τις εν λόγω υποψηφιότητες και διαπίστωσε ότι πληρούν τις προϋποθέσεις του νόμου, ενώ δεν συντρέχει στο πρόσωπο των υποψηφίων κώλυμα εκλογιμότητας.


Συνεπώς ΑΝΑΚΗΡΥΣΣΟΝΤΑΙ ως υποψήφιοι για το αξίωμα του Κοσμήτορα οι:

  • Καθηγήτρια Παρασκευή Παπαρσενίου και
  • Καθηγητής Λίνος-Αλέξανδρος Σισιλιάνος

Οι εκλογές θα διεξαχθούν την Τετάρτη 9 Ιουνίου 2021 από 09.00 έως 14.00 με ηλεκτρονική ψηφοφορία, μέσω του ειδικού πληροφοριακού συστήματος “ΖΕΥΣ” του Εθνικού Δικτύου Υποδομών Τεχνολογίας και Έρευνας, η πρόσβαση στο οποίο πραγματοποιείται από την ηλεκτρονική διεύθυνση: http://zeus.grnet.gr.

Εφόσον προκύψει ανάγκη επαναληπτικής ψηφοφορίας αυτή θα διεξαχθεί την ακριβώς επόμενη εργάσιμη ημέρα, με την ίδια εκλογική διαδικασία κατά τις ίδιες ώρες.

Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

  1. Καθηγητής, Αντώνιος Καραμπατζός – Πρόεδρος της Επιτροπής*
  2. Μόνιμος Επίκουρος Καθηγητής, Νικόλαος Κατηφόρης Τακτικό μέλος*
  3. Επίκουρος Καθηγητής, Νικόλαος Παπασπύρου Τακτικό μέλος*
  4. Επίκουρος Καθηγήτρια, Αθανασία Διονυσοπούλου Τακτικό μέλος*
  5. Επίκουρος Καθηγητής, Γεώργιος Ανδρουτσόπουλος Τακτικό μέλος*

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr