ΕΚΠΑ: Εκλογές για την ανάδειξη των αιρετών εκπροσώπων των υπαλλήλων στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο Διοικητικού Προσωπικού

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ εκλογών για την ανάδειξη των αιρετών εκπροσώπων των υπαλλήλων στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο Διοικητικού Προσωπικού του Πανεπιστημίου Αθηνών

Αποφασίστηκε η προκήρυξη των αναβληθεισών εκλογών για την ανάδειξη των αιρετών εκπροσώπων των διοικητικών υπαλλήλων - δύο (2) μονίμων και δύο (2) υπαλλήλων με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου (Ι.Δ.Α.Χ.) - και των αναπληρωτών τους στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο Διοικητικού Προσωπικού του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με ηλεκτρονική ψηφοφορία για το χρονικό διάστημα από 01.07.2021 έως 31.12.2022.

Οι ως άνω αιρετοί εκπρόσωποι θα μετέχουν και στο αρμόδιο Πειθαρχικό Συμβούλιο για το διοικητικό προσωπικό του Πανεπιστημίου Αθηνών.


Ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών ορίζεται η 30η Ιουνίου 2021, ημέρα Τετάρτη και ώρα από 8:00 π.μ. έως 7:00 μ.μ.

Οι αρμόδιες Εφορευτικές Επιτροπές κατά την ως άνω ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών θα είναι εγκαταστημένες στον 8ο όροφο του Κτηρίου Διοικητικών Υπηρεσιών του Πανεπιστημίου Αθηνών επί της οδού Χρήστου Λαδά 6.

Σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις η άσκηση του εκλογικού δικαιώματος είναι υποχρεωτική.

Η ανωτέρω εκλογική διαδικασία με ηλεκτρονική ψηφοφορία θα υλοποιηθεί μέσω του ειδικού πληροφοριακού συστήματος με την ονομασία «Ψηφιακή Κάλπη ΖΕΥΣ» της ανώνυμης εταιρείας του ελληνικού δημοσίου με την επωνυμία «Εθνικό Δίκτυο Υποδομών Τεχνολογίας και Έρευνας Α.Ε.» (ΕΔΥΤΕ ΑΕ).

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr