ΕΚΠΑ: Χωρίς ρεύμα για ώρες οι Φοιτητικές Εστίες και η Πανεπιστημιούπολη

ΕΚΠΑ: Χωρίς ρεύμα για ώρες οι Φοιτητικές Εστίες και η Πανεπιστημιούπολη

"Η ηλεκτροδότηση επανήλθε μετά από αρκετές ώρες χωρίς να υπάρξει στο ενδιάμεσο η παραμικρή ενημέρωση στους φοιτητές".

Σύμφωνα με πληροφορίες από χθες το βράδυ περίπου κατά την 1 η ώρα διακόπηκε το ρεύμα πιθανόν λόγω κάποιας βλάβης στην Πανεπιστημιούπολη, ενώ μέχρι στιγμής στις φοιτητικές εστίες δεν υπάρχει ρεύμα, ενώ οι αρμόδιες υπηρεσίες δεν έχουν δόσει καμία απάντηση σχετικά με το τι συμβαίνει.


«Ειναι σημαντικό να αναφερθεί πως εντος της πανεπιστημιούπολης βρίσκεται και ο σέρβερ του ΕΚΠΑ ο οποίος είναι στην πληροφορική. Αυτό σημαίνει πως δεν λειτουργούν τα πανεπιστημιακά email, το eclass, τα δίκτυα πανεπιστημιακών νοσοκομείων κ.ο.κ. λειτουργίες που φιλοξενούνται στον σέρβερ», σύμφωνα με τα όσα έκαναν γνωστά οι φοιτητές.

Όσα καταγγέλλονται:

Χθες το βράδυ, περίπου κατά την 1 η ώρα διακόπηκε το ρεύμα πιθανόν λόγω κάποιας βλάβης στην Πανεπιστημιούπολη. Μέχρι στιγμής στις φοιτητικές εστίες δεν έχουμε ρεύμα, ενώ δεν έχουμε λάβει καμία απάντηση απο διοίκηση ή/και ΔΕΗ-ΔΕΔΔΗΕ.

Ειναι σημαντικό να αναφερθεί πως εντός της πανεπιστημιούπολης βρίσκεται και ο σέρβερ του ΕΚΠΑ ο οποίος είναι στην πληροφορική. Αυτό σημαίνει πως δεν λειτουργούν τα πανεπιστημιακά email, το eclass, τα δίκτυα πανεπιστημιακών νοσοκομείων κ.ο.κ. λειτουργίες που φιλοξενούνται στον σέρβερ.

Κοινοποιήστε το θέμα γιατί δεν έχει βγει καμία είδηση, τα διάφορα τμήματα του ΕΚΠΑ ενημερώνουν τους φοιτητές και τις φοιτήτριες πως δεν λειτουργούν τα συστήματα, η εκπαιδευτική διαδικασία έχει μπλοκάρει, οι εστίες δεν έχουν ρεύμα και η Πρυτανεία βρίσκεται σε μια άβολη σιωπή τόσο στο εσωτερικό του πανεπιστημίου, όσο και προς τα έξω.

Δεν έχουν γίνει επίσημες ανακοινώσεις παρά μόνο κάποια email που έχουν σταλθεί στους φοιτητές, χωρίς να αναφέρεται ρητά το τι έχει συμβεί.

Υγ: η ηλεκτροδότηση επανήλθε μόλις πριν από λίγα λεπτά, χωρίς να υπάρξει στο ενδιάμεσο η παραμικρή ενημέρωση στους φοιτητές.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr