Learn Inn ΕΚΠΑ: Συναισθηματική διαχείριση της πανδημίας και εκπαίδευση

Learn Inn ΕΚΠΑ: Συναισθηματική διαχείριση της πανδημίας και εκπαίδευση

Συναισθηματική διαχείριση της πανδημίας και εκπαίδευση: μια συζήτηση με την ψυχολόγο και Επίκουρη Καθηγήτρια Ε.Κ.Π.Α., Λήδα Αναγνωστάκη.

  • Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2020 – ώρα 20:00

Στα πλαίσια του Locked_but_not_ down Project, το Learn Inn Ε.Κ.Π.Α. διοργανώνει μια δωρεάν ζωντανή συζήτηση με την ψυχολόγο και επίκουρη καθηγήτρια του Ε.Κ.Π.Α. με θέμα την συναισθηματική διαχείριση σε σχέση με την εκπαίδευση στους καιρούς του COVID-19, των lockdowns, της τηλεκπαίδευσης και της πρωτόγνωρης συνθήκης που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε όλοι.


Κάντε δήλωση συμμετοχής για να εξασφαλίσετε μια θέση μέχρι την Δευτέρα 7/12/20 στις 18:30, για να λάβετε εγκαίρως τον σύνδεσμο με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: https://forms.gle/aJTaW3U2C5Dnbws5A

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ο σύνδεσμος (link) για να παρακολουθήσετε την συνάντηση θα σας αποσταλεί την ίδια μέρα (07/12/2020), από την ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και υπάρχει πιθανότητα να τον λάβετε στην ανεπιθύμητη αλληλογραφία σας (spam).

Περισσότερα για το Locked but not down Project αλλά και τα προγράμματα του Learn Inn Ε.Κ.Π.Α. www.learninn.gr

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr