Ολοκλήρωση Εγγραφών στο ΕΚΠΑ 2020 (ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ)

Ολοκλήρωση Εγγραφών στο ΕΚΠΑ (ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ)  

Ολοκλήρωση Εγγραφών: Το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών ενημερώνει τους πρωτοετείς φοιτητές και φοιτήτριες του ακαδημαϊκού έτους 2020-2021 σχετικά με την διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθήσουν για να ολοκληρώσουν την εγγραφή τους στο ΕΚΠΑ.

Την ενημερωτική σελίδα των φοιτητών του ΕΚΠΑ μπορείτε να την δείτε εδώ.


Πιο αναλυτικά, το ΕΚΠΑ ενημερώνει τους νεοεισαχθέντες ότι όταν αποσταλούν τα στοιχεία των εγγεγραμμένων φοιτητών από το Υπ. Παιδείας προς το Πανεπιστήμιο θα γίνει από το ΕΚΠΑ αποστολή SMS και email στα δηλωμένα στην εφαρμογή του Υπουργείου κινητά και email τους τα οποία θα τους πληροφορούν για τον Αριθμό Μητρώου τους.

Στη συνέχεια οι πρωτοετείς θα πρέπει να επισκεφθούν τη σελίδα webadm.uoa.gr και να υποβάλουν Αίτηση Νέου Λογαριασμού ως Προπτυχιακός Φοιτητής. Με τον τρόπο αυτό θα αποκτήσουν ηλεκτρονικό λογαριασμό στο Παν/μιο και δικαίωμα πρόσβασης στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Παν/μιου.

Σχετικά με τα έγγραφα/δικαιολογητικά που μπορεί να χρειάζεται η Γραμματεία του Τμήματός σας ή της Σχολής σας μπορείτε να ενημερώνεστε από Τμήματα/Σχολές (ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ).

SOS-ΕΚΠΑ: Οδηγίες προς τους πρωτοετείς για την απόκτηση ηλεκτρονικού λογαριασμού

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ SOS ΠΡΩΤΟΕΤΩΝ! Για τις δηλώσεις μαθημάτων, δωρεάν σίτιση, δωρεάν στέγαση, φοιτητικά συγγράμματα, φοιτητικό πάσο, φοιτητικά επιδόματα κτλ, θα ενημερωθείτε ΕΔΩ.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα για το ΕΚΠΑ.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr