Μοριοδοτούμενα e-learning προγράμματα για φοιτητές από το Learn Inn ΕΚΠΑ - 40% έκπτωση & Υποτροφίες έως 15/6 λόγω COVID-19

Μοριοδοτούμενα e-learning προγράμματα για φοιτητές από το "Learn Inn ΕΚΠΑ" - 40% έκπτωση & Υποτροφίες έως 15/6 λόγω COVID-19

15 Ιουνίου λήγουν οι προεγγραφές για τα Mοριοδοτούμενα E-learning Προγράμματα Ε.Κ.Π.Α. με 40% έκπτωση λόγω COVID-19 και υποτροφίες πλήρους απαλλαγής διδάκτρων ειδικά για φοιτητές και φοιτήτριες

Το ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Ε.Κ.Π.Α. και η ομάδα Learn Inn Ε.Κ.Π.Α. ανακοίνωσαν την έναρξη τμημάτων σε όλα τα E-learning προγράμματα το Φθινόπωρο (Σεπτέμβριος-Οκτώβριος 2020) με ειδική έκπτωση 40% και 4 δόσεις, λόγω COVID-19 και υποτροφίες πλήρους απαλλαγής διδάκτρων. Οι προσφορά αυτή ισχύει με την προεγγραφή-αίτηση, μόνο μέχρι τις 15 Ιουνίου 2020 και τη δικαιούνται όλοι οι φοιτητές και όλες οι φοιτήτριες, που τώρα μπορούν να χτίσουν το μέλλον τους και να εξασφαλίζουν μόρια για διορισμό και άλλες επαγγελματικές διεξόδους, πριν ακόμη πάρουν το πτυχίο τους. 


Η διαδικασία είναι απλή, αφού η αίτηση και η εγγραφή γίνεται ηλεκτρονικά, επιλέγοντας απλά ποιο πρόγραμμα ταιριάζει στις σπουδές και την καριέρα σας:

https://learninn.gr/e-learning-kai-dia-zosis-programmata-gia-enilikes/

Η έκπτωση 40%, που ισχύει μέχρι τις 15 Ιουνίου, δίνει για πρώτη φορά σε όλους και όλες να  παρακολουθήσουν μοριοδοτούμενα προγράμματα του μεγαλύτερου Πανεπιστημίου της Ελλάδας και ιδιαίτερα του Learn Inn Ε.Κ.Π.Α. που διαφέρει, γιατί προσφέρει πράγματι εκπαίδευση με πρόσωπο και αποτελέσματα στη ζωή, προσωπική και επαγγελματική.

Οι νέες οικονομικές συνθήκες, που δημιουργήθηκαν, διαμόρφωσαν πολύ χαμηλά τα δίδακτρα των προγραμμάτων:

Ειδική Αγωγή & Εκπαίδευση (9 μήνες, 550 ώρες, 22 ECVET)

https://learninn.gr/exeidikeysi-stin-eidiki-agogi-ekpaideysi/

από  690€ γίνεται 414€ 

Διαπολιτισμική Εκπαίδευση, Επικοινωνία & Γλώσσα (9 μήνες, 426 ώρες, 17,04 ECVET)

https://learninn.gr/diapolitismiki-ekpaideysi-epikoinonia-glossa/

από  600€ γίνεται 360€

Εκπαίδευση στην εμψύχωση και ενδυνάμωση ομάδων (9 μήνες, 550 ώρες, 22 ECVET)

https://learninn.gr/ekpaideysi-stin-empsychosi-endynamosi-omadon/

από  730€ γίνεται 438€

Παιδαγωγική & Διδακτική Μεθοδολογία της Θρησκευτικής Εκπαίδευσης: Διδάσκοντας Θεολογία και Θρησκειολογία (10 μήνες, 334 ώρες, 13,36 ECVET)

https://learninn.gr/paidagogiki-didaktiki-methodologia-tis-thriskeytikis-ekpaideysis/

από  695€ γίνεται 417€

Γιατί να επιλέξετε ως φοιτητές και φοιτήτριες τα προγράμματα του Learn Inn Ε.Κ.Π.Α.

  • Είναι προγράμματα του ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, του μεγαλύτερου Πανεπιστημίου της Ελλάδας.
  • Εξασφαλίζουν τα μέγιστα μόρια στους διορισμούς και τις εξελίξεις στο δημόσιο τομέα και αποτελούν μέγιστο προσόν στον ιδιωτικό τομέα. Κτίζεις έτσι την καριέρα σου ακόμη και πριν το πτυχίο.
  • Απονέμουν Πιστοποιητικό Επιμόρφωσης-Εκπαίδευσης Πανεπιστημίου και Συμπλήρωμα Πιστοποιητικού Europass με ECVET.
  • Προσφέρουν πραγματική και ουσιαστική εκπαίδευση με πρόσωπο, πιστότητα και με καινοτόμες μεθόδους, ευελιξία και διευκόλυνση ώστε όλες και όλοι να ολοκληρώνουν με επιτυχία.

Η προσφορά σε όλα τα προγράμματα που ξεκινούν το φθινόπωρο, κατά την προεγγραφή  μέχρι 15 Ιουνίου, -40% και σε 4 δόσεις, αλλά και η προσφορά μιας υποτροφίας πλήρους απαλλαγής σε κάθε τμήμα αποτελεί ευκαιρία για όλες και όλους που έχουν ανάγκη από πιστοποίηση των γνώσεων και των προσόντων τους.

Πληροφορίες:  https://learninn.gr/e-learning-kai-dia-zosis-programmata-gia-enilikes/

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr