Νομική Αθηνών: Ξεκινούν οι αιτήσεις ορκωμοσίας 2020

Νομική Αθηνών: Ξεκινούν οι αιτήσεις ορκωμοσίας 2020

Καλούνται όλοι οι προπτυχιακοί φοιτητές της Νομικής Σχολής Αθηνών που πληρούν τις προϋποθέσεις για τη λήψη του πτυχίου τους, να υποβάλουν αίτηση ορκωμοσίας ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: webmaster2[at]law.uoa[dot]gr, από 26.03.2020 έως 03.04.2020.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλουν τα κάτωθι:


α) Αίτηση ορκωμοσίας (πατήστε εδώ)

β) απλή φωτοτυπία της αστυνομικής τους ταυτότητας και

γ) βεβαίωση υπογεγραμμένη από τον προϊστάμενο της Φοιτητικής Εστίας στην οποία θα αναγράφεται ότι έχουν εκκενώσει το δωμάτιο [αφορά όσους διαμένουν σε δωμάτια της Φοιτητικής Εστίας (ΦΕΠΑ)].

Σημειώνεται ότι τα ως άνω πρέπει να αποσταλούν μέσω:

  • της ηλεκτρονικής διεύθυνσης που μας έχετε δηλώσει κατά την εγγραφή σας
  • των Κ.Ε.Π.
  • της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης της Δημόσιας Διοίκησης του άρθρου 52 του ν. 4635/2019 [για την πρόσβαση στην ως άνω υπηρεσία απαιτείται η προηγούμενη  αυθεντικοποίηση του χρήστη, σύμφωνα με όσα ορίζονται στο εικοστό πέμπτο άρθρο της από 20.3.2020 Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου (Τεύχος A’ 68/20.03.2020), με την οποία ρυθμίζονται σχετικά θέματα]

Επίσης η γραμματεία ενημερώνει τους φοιτητές ότι με την υποβολή της αίτησης ορκωμοσίας η ακαδημαϊκή ταυτότητα, το βιβλιάριο υγείας (εφόσον κατέχετε) και το τρίπτυχο (εφόσον κατέχετε), θα ακυρωθούν και δεν επιτρέπεται η χρήση τους.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr