Νομική Σχολή Αθηνών: Θα ξεκινήσουν άμεσα τα μαθήματα εξ αποστάσεως!

Νομική Σχολή Αθηνών: Θα ξεκινήσουν άμεσα τα μαθήματα εξ αποστάσεως!

Εθν. & Καπ. Πανεπιστήμιον Αθηνών: Η Κοσμήτορας της Νομικής Σχολής Αθηνών Καλλιόπη Χριστακάκου-Φωτιάδη εξέδωσε την ακόλουθη ενημέρωση προς τους φοιτητές:

"Με  την παρούσα ανακοίνωση θα ήθελα να ενημερώσω  τους φοιτητές της Νομικής Σχολής του ΕΚΠΑ, προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς ότι τόσο το διοικητικό όσο και το διδακτικό προσωπικό της Σχολής σε συνεργασία με τις κεντρικές υπηρεσίες του Πανεπιστημίου, καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε από την Πέμπτη 26.3. να συνεχιστούν τα μαθήματα του εαρινού εξαμήνου με διδασκαλία εξ αποστάσεως, σύμφωνα με το τρέχον πρόγραμμα διδασκαλίας. Θα αναρτώνται από την αρχή της εβδομάδας οι αντίστοιχες ανακοινώσεις για τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί. 


Είμαι βέβαιη ότι όλοι οι φοιτητές μας με αίσθημα ευθύνης θα ανταποκριθούν στην πρόκληση αυτή, ώστε μαζί να καταφέρουμε να προχωρήσουμε τη Σχολή μας και εντέλει την ίδια τη Ζωή στους εξαιρετικά χαλεπούς καιρούς που διανύουμε.

Καλή δύναμη, υπομονή, επιμονή και ψυχραιμία, με την πεποίθηση ότι το συντομότερο δυνατόν θα ξαναβρεθούμε όλοι υγιείς στα αμφιθέατρα."

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr