Πάντειο Πανεπιστήμιο: Πότε ξεκινούν τα μαθήματα -Τι γίνεται με τα προγράμματα των μαθημάτων

Πάντειο Πανεπιστήμιο: Πότε ξεκινούν τα μαθήματα -Λειτουργία εμβολιαστικού κέντρου

Πάντειο Πανεπιστήμιο: Το Πάντειο Πανεπιστήμιο ενημερώνει τους φοιτητές και φοιτήτριες (προπτυχιακών και μεταπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών) ότι τα μαθήματα ξεκινούν την Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2021, όπως προβλέπει το Ακαδημαϊκό Ημερολόγιο του Παντείου Πανεπιστημίου (ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ). Για την ακριβή έναρξη της διδασκαλίας κάθε μαθήματος θα υπάρξει ξεχωριστή ανακοίνωση στις ιστοσελίδες των Τμημάτων.

Η σύνταξη των προγραμμάτων διδασκαλίας σε όλα τα Τμήματα προετοιμάζεται, σε εφαρμογή της πρόσφατης ΚΥΑ 119847/ΓΔ6 (ΦΕΚ Β΄4406/24.9.2021), με τήρηση όλων των απαραίτητων υγειονομικών κανόνων. Εξαιτίας των ειδικών αυτών περιστάσεων τα προγράμματα διδασκαλίας θα αναρτηθούν στις 8 Οκτωβρίου 2021


Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε το "Το Ακαδημαϊκό Ημερολόγιο του Παντείου Πανεπιστημίου για το 2021-2022" που περιγράφει τις αναλυτικές ημερομηνίες έναρξης και λήξης των μαθημάτων, των εξεταστικών των εξαμήνων (Χειμερινού και Εαρινού), τις διακοπές και τις αργίες για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022.

Την σελίδα ενημέρωσης των Φοιτητών του Παντείου Πανεπιστημίου για τα σημαντικότερα φοιτητικά νέα του Πανεπιστημίου μπορείτε να την δείτε εδώ. 

Λειτουργία εμβολιαστικού κέντρου

Με την έναρξη των μαθημάτων (11 Οκτωβρίου) θα λειτουργήσει στον χώρο του πανεπιστημίου εμβολιαστικό κέντρο και θα υπάρχει η δυνατότητα εμβολιασμού με το σκεύασμα της PFIZER.

Όποιο μέλος της πανεπιστημιακής κοινότητας (φοιτητής, καθηγητής, διοικητικό προσωπικό κλπ) επιθυμεί να εμβολιαστεί θα πρέπει να δηλώσει την πρόθεσή του στο email του ιατρείου iatreio@panteion.gr μέχρι και την Πέμπτη 7/10/2021  

Η ΑΠΟΦΑΣΗ για το πώς θα ανοίξουν τα Πανεπιστήμια αρχές Οκτωβρίου (ΠΡΟΣΟΧΗ)

Πάντειο Πανεπιστήμιο: Το Ακαδημαϊκό Ημερολόγιο (2021-2022) -Πότε ξεκινούν μαθήματα και εξεταστικές

ΑΠΟΦΑΣΗ: Υποχρεωτικά δια ζώσης τα μαθήματα στα Πανεπιστήμια!

ΑΠΘ: Το Ακαδημαϊκό Ημερολόγιο (2021-2022) -Πότε ξεκινούν μαθήματα και εξεταστικές

ΑΠΘ: Οι προτάσεις των φοιτητών για την ασφαλή επιστροφή στα αμφιθέατρα - Μαθήματα και στους χώρους της ΔΕΘ

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr