Επίθεση δέχθηκαν φοιτητές στο Πάντειο Πανεπιστήμιο

Επίθεση δέχθηκαν φοιτητές στο Πάντειο Πανεπιστήμιο

Την επίθεση κουκουλοφόρων ενάντια σε φοιτητές στο Πάντειο Πανεπιστήμιο καταγγέλλει με ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του ΚΣ της ΚΝΕ.

«Καταγγέλλουμε την απρόκλητη και θρασύδειλη επίθεση σε φοιτητές, μέλη της ΚΝΕ από ομάδα κουκουλοφόρων και κρανοφόρων με πτυσσόμενα κλομπς και καδρόνια που έγινε στο Πάντειο Πανεπιστήμιο σήμερα το πρωί. Η σημερινή ενέργεια είναι συνέχεια της χτεσινής εισβολής σε Πάντειο και Οικονομικό Πανεπιστήμιο.


Αυτή η επίθεση γίνεται τη στιγμή που αναπτύσσονται αγώνες στους χώρους της νεολαίας ενάντια στην πολιτική της κυβέρνησης που επιτίθεται στα δικαιώματα της νέας γενιάς και την εμπλέκει στους επικίνδυνους δολοφονικούς σχεδιασμούς των ΗΠΑ - ΝΑΤΟ - ΕΕ.

Μόνο τυχαία, λοιπόν, δεν είναι αυτήν την περίοδο η στοχοποίηση των μελών της ΚΝΕ από διάφορες ομάδες με ύποπτο ρόλο. Αυτή η επίθεση αντικειμενικά ωφελεί όσους δεν θέλουν να κουνιέται φύλλο αμφισβήτησης στην κυρίαρχη πολιτική, όσους θέλουν τη νεολαία με σκυμμένο κεφάλι. Παράλληλα, ενέργειες τέτοιων ομάδων αξιοποιούνται από αντιδραστικούς κύκλους που επιθυμούν την κατάργηση του ασύλου στα πανεπιστημιακά ιδρύματα.

Τα μέλη και οι φίλοι της ΚΝΕ δεν τρομοκρατούνται και δεν πτοούνται από θρασύδειλους χαφιέδες και προβοκάτορες. Δίνουμε όλες μας τις δυνάμεις, ώστε να δυναμώσουν ακόμα περισσότερο οι συλλογικές διαδικασίες, οι αγωνιστικές πρωτοβουλίες, οι εστίες αντίστασης σε κάθε χώρο νεολαίας. Ενάντια στο σύστημα και τις κυβερνήσεις του, ενάντια στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ, αλλά και σε κάθε μηχανισμό καταστολής, χαφιεδισμού και προβοκάτσιας ενάντια στο κίνημα».

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr