ΟΠΑ: Η πρώτη ημέρα της Εβδομάδας Υποδοχών ολοκληρώθηκε με επιτυχία (ΦΩΤΟ)

ΟΠΑ: Η πρώτη ημέρα της Εβδομάδας Υποδοχών ολοκληρώθηκε με επιτυχία!

Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών: Οι πρωτοετείς φοιτητές του ΟΠΑ, ενημερώθηκαν για το Πανεπιστήμιο και τις ομάδες του και συμμετείχαν για πρώτη φορά σε debate με τον Ρητορικό Όμιλο του ΟΠΑ ενώ βραβεύτηκαν οι 5 πρώτοι κάθε Τμήματος. 

Είσαι Φοιτητής στο ΟΠΑ; Κάνε LIKE στην σελίδα «Ενημέρωση φοιτητών ΟΠΑ» για να είσαι πάντα ενημερωμένος για όλα τα φοιτητικά νέα του Πανεπιστημίου!


Εβδομάδα Υποδοχής των Α’ ετών του ΟΠΑ με διερμηνέα για ΑμεΑ

Το ΟΠΑ καλωσορίζει τους πρωτοετείς φοιτητές και φοιτήτριες και τους υποδέχεται με μια Εβδομάδα Δραστηριοτήτων (10-14 Οκτωβρίου) εμπλουτισμένη από έναν κύκλο ενημερωτικών, πολιτιστικών και κοινωνικών εκδηλώσεων, προκειμένου να γνωρίσουν τις αξίες, την κουλτούρα, τα επιτεύγματα αλλά και τις ευκαιρίες που προσφέρει.

Παράλληλα, το ΟΠΑ αφουγκραζόμενο τις ανάγκες της κοινωνίας, στο πλαίσιο του Προγράμματος Κοινωνικής Ευθύνης και Προσφοράς, ενσωμάτωσε στις εκδηλώσεις του την ταυτόχρονη παρουσία διερμηνέων νοηματικής γλώσσας παρέχοντας προσβασιμότητα σε όλους τους συνανθρώπους μας με ειδικές ανάγκες.

Η κορύφωση των δραστηριοτήτων της εβδομάδας υποδοχών είναι η συναυλία της 14ης Οκτωβρίου και ώρα 20:00 στο Θέατρο του Αττικού Άλσους «Κατίνα Παξινού», όπου η κοινότητα του ΟΠΑ θα βρίσκεται όλη μαζί για έναν κοινωνικό σκοπό, αυτόν της ενίσχυσης του σωματείου ατόμων με αναπηρίες ΕΡΜΗΣ.

Περισσότερες πληροφορίες για την Εβδομάδα Υποδοχών και το πρόγραμμα μπορείτε να βρείτε εδώ.

Δείτε φωτογραφίες

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr