Ημέρες Καριέρας ΟΠΑ (2022): Έναρξη δηλώσεων συμμετοχής για φοιτητές & αποφοίτους

Ημέρες Καριέρας ΟΠΑ (2022): Έναρξη δηλώσεων συμμετοχής για φοιτητές & αποφοίτους

Το Γραφείο Διασύνδεσης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών διοργανώνει την εκδήλωση με τίτλο «Ημέρες Καριέρας ΟΠΑ 2022» που θα διεξαχθεί στο Ζάππειο Μέγαρο, Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022, 10.00-18.00.

Μέσα από την παρακάτω σελίδα -στο σημείο Δηλώσεις Συμμετοχής- μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή και να ανεβάσετε το βιογραφικό σας.


Η εκδήλωση απευθύνεται στους προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές και απόφοιτους του ΟΠΑ, υποψήφιους διδάκτορες ή κατόχους διδακτορικού διπλώματος καθώς και εκπαιδευόμενους ή εκπαιδευμένους του ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ ΟΠΑ.

Η εκδήλωση, που διοργανώνεται κάθε χρόνο από το Γραφείο Διασύνδεσης του ΟΠΑ, αποτελεί τη γέφυρα μεταξύ των φοιτητών και αποφοίτων του Πανεπιστημίου με περισσότερες από 70 επιλεγμένες επιχειρήσεις από κάθε κλάδο της οικονομίας, στοχεύοντας στην στελέχωσή τους με ανθρώπινο δυναμικό υψηλής γνωστικής κατάρτισης και δεξιοτήτων.

Τα βιογραφικά σημειώματα όλων των συμμετεχόντων θα είναι προσβάσιμα από τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις με ισχύ για διάστημα 12 μηνών από την ημερομηνία της εκδήλωσης, με δυνατότητα ανανέωσής τους.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr