Μνημόνιο συνεργασίας Συνδέσμου Επενδυτών & Διαδικτύου με το ΟΠΑ

Μνημόνιο συνεργασίας Συνδέσμου Επενδυτών & Διαδικτύου με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Στην υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, σε επίπεδο Πρυτανείας και το Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Δ.Π.Μ.Σ.), στη Διεθνή Ναυτιλία, Χρηματοοικονομική και Διοίκηση (Δ.Ν.Χ.Δ.) προχώρησε ο Σύνδεσμος Επενδυτών & Διαδικτύου.

Το μνημόνιο εγκρίθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΔ, από την Πρυτανεία του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και από το Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διεθνή Ναυτιλία, Χρηματοοικονομική και Διοίκηση και υπεγράφη από τον Πρόεδρο του ΣΕΔ, Μπάμπη Εγγλέζο, από τον Πρύτανη του ΟΠΑ καθηγητή κ. Δημήτρη Μπουραντώνη και τον διευθυντή του Δ.Π.Μ.Σ. στη Δ.Ν.Χ.Δ., καθηγητή κ. Εμμανουήλ Καβουσανό.


Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, είναι το 9ο κατά σειρά Μνημόνιο Συνεργασίας με Ελληνικό Πανεπιστήμιο, μετά την υπογραφή μνημονίου συνεργασίας με το Πανεπιστήμιο Πειραιώς (2), το ΕΚΠΑ, το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, το ΠΑΝΤΕΙΟ Πανεπιστήμιο, το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, το Πανεπιστήμιο Πάφου από την Κύπρο, αλλά και τον Όμιλο Τεχνητής Νοημοσύνης AI Catalyst.

Τέλος, ο ΣΕΔ ενημερώνει πως σκοπεύει να προχωρήσει σε ανάλογα μνημόνια συνεργασίας και με άλλα ΑΕΙ, αλλά και εταιρείες και φορείς που συνεργάζεται, με σκοπό την άνοδο του επιπέδου επενδυτικής παιδείας των Ελλήνων φοιτητών, αλλά και την επαφή τους με τις επιχειρήσεις και την πραγματική οικονομία.

Μνημόνιο Συνεργασίας ΟΠΑ με το Michigan State University

JA Start Up: Την πρώτη θέση κατέκτησαν φοιτητές του ΟΠΑ & ΕΚΠΑ με την ψηφιακή ιδέα "Drug n Drop"

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

 


https://www.foititikanea.gr