ΠΑΣΠ ΑΣΟΕΕ: Πρώτη η ΠΑΣΠ στο ΟΠΑ με 1302 ψήφους

ΠΑΣΠ ΑΣΟΕΕ: Πρώτη η ΠΑΣΠ στο ΟΠΑ με 1302 ψήφους

Φοιτητικές Εκλογές 2022: Η ΠΑΣΠ ΑΣΟΕΕ ανακοινώνει πώς αναδείχθηκε πρώτη στο ΟΠΑ με 1302 ψήφους.

Οι φοιτητικές παρατάξεις ΠΑΣΠ, ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και ΠΑΝΚΣ μετά από απόφασή τους πραγματοποίησαν την εκλογική διαδικασία των φετινών φοιτητικών εκλογών του ΟΠΑ στην Τεχνόπολη στο Γκάζι με τις παρατάξεις Πανσπουδαστική Κ.Σ, ΕΑΑΚ και Bloco να απουσιάζουν καθώς δεν συμφωνούσαν στο να πραγματοποιηθούν σε χώρο εκτός πανεπιστημιακού ασύλου και ανακοίνωσαν φοιτητικές εκλογές στις 25/05 στο κεντρικό κτήριο της ΑΣΟΕΕ.


Η ανακοίνωση της ΠΑΣΠ ΑΣΟΕΕ για τις φοιτητικές εκλογές 2022 στο ΟΠΑ (Συλλόγου Φοιτητών "Σωτήρης Πέτρουλας"):

«Ευχαριστούμε από καρδιάς, το σύνολο των φοιτητών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών που συμμετείχαν ενεργά στις φετινές φοιτητικές εκλογές, την Τετάρτη 18 Μαΐου 2022.

Η μαζική συμμετοχή τους αποτελεί ένα ηχηρό και απαξιωτικό μήνυμα σε όσους τις προηγούμενες μέρες προσπάθησαν να προβοκάρουν τον ύψιστο θεσμό της δημοκρατίας και να «σαμποτάρουν» την εκλογική διαδικασία. 

Οι 1.568 φοιτητές που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία, την πρώτη μετά τη πανδημία, καθιστούν τον Σύλλογο Φοιτητών ΑΣΟΕΕ «Σωτήρη Πέτρουλα» τον μαζικότερο Φοιτητικό Σύλλογο της χώρας.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα, τους 1.302 φοιτητές που εμπιστεύτηκαν το ψηφοδέλτιο της ΠΑΣΠ ΑΣΟΕΕ, επικροτώντας την καθημερινή και ανιδιοτελή παρουσία μας στους χώρους του Πανεπιστημίου και την ανεξάρτητη φωνή μας, έξω από κομματικές σκοπιμότητες και περιχαρακώσεις.

Ευχαριστούμε τους 1.302 φοιτητές που έστειλαν το δικό τους μήνυμα αποδοκιμασίας στην πολιτική Μητσοτάκη- Κεραμέως, που αποσκοπεί στην απαξίωση των Δημοσίων Πανεπιστημίων, εχθρεύεται τη Νέα Γενιά και νομοθετεί εκδικητικά για τους νέους και τις νέες της πατρίδας μας.

Το 83,89% που μας έδωσαν οι φοιτητές, μας γεμίζει ευθύνη να συνεχίσουμε με πίστη και επιμονή τον αγώνα μας για ένα Ανθρώπινο, Δημοκρατικό και Σύγχρονο Πανεπιστήμιο, σε μια κοινωνία συνοχής και αλληλεγγύης.

Δεν χαρίζουμε το μέλλον μας σε κανέναν».

Οι εκπρόσωποι φοιτητών της ΠΑΣΠ ΑΣΟΕΕ

Ο πίνακας της ΠΑΣΠ ΑΣΟΕΕ

Σύλλογος

Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Έδρες Δ.Σ

Πόλη

ΑΘΗΝΑ

 

Ίδρυμα

Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

 

Σύνολο

1568

 

Έγκυρα

1552

 

Άκυρα

16

 

Λευκά

17

 

ΔΑΠ-ΝΔΦΚ

176

1

ΠΑΣΠ

1302

9

ΠΑΝΚΣ

57

1

ΠΚΣ

0

 

ΕΑΑΚ

0

 

ΑΡΕΝ

0

 

ΜΠΛΟΚΟ

0

 

φοιτητικές εκλογές ασοεε - οπα 2022

Ο πίνακας της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ

Σύλλογος

Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Πόλη

ΑΘΗΝΑ

Ίδρυμα

Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Σύνολο

1568

Έγκυρα

1552

Άκυρα

16

Λευκά

17

ΔΑΠ-ΝΔΦΚ

176

ΠΑΣΠ

1302

ΠΚΣ

0

ΕΑΑΚ

0

ΑΡΕΝ

0

ΜΠΛΟΚΟ

0

Διάφορα

57

 

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα για τις Φοιτητικές Εκλογές 2022.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr