Οι καθηγητές του ΟΠΑ που έλαβαν βραβεία εξαίρετης διδασκαλίας μετά από αξιολόγηση των φοιτητών

Οι καθηγητές του ΟΠΑ που έλαβαν βραβεία εξαίρετης διδασκαλίας μετά από αξιολόγηση των φοιτητών

Η αξιολόγηση των Καθηγητών από τους ίδιους τους φοιτητές και τις φοιτήτριές εφαρμόζεται στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών εδώ και δέκα χρόνια. Από το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018 το ΟΠΑ έχει εισάγει ένα νέο θεσμό, αυτόν της χορήγησης βραβείου διδασκαλίας, θέλοντας να αναδείξει μία από τις στρατηγικές προτεραιότητές του, την αριστεία στην εκπαίδευση.

Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών απένειμε τα Βραβεία Εξαιρετικής Επίδοσης στη Διδασκαλία για το Ακαδημαϊκό Έτος 2020-2021. Τα βραβεία απονέμονται στους Καθηγητές οι οποίοι, μεταξύ των συναδέλφων τους στο Τμήμα που υπηρετούν, έλαβαν, κατά το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021, τον υψηλότερο βαθμό αξιολόγησης από τους προπτυχιακούς φοιτητές.


Πιο αναλυτικά, σε εορταστικό κλίμα και με γιορτινή διάθεση πραγματοποιήθηκε χτες, 4/4/2022, στο Αμφιθέατρο «Μιλτιάδης Έβερτ» στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, η εκδήλωση απονομής των Βραβείων Εξαιρετικής Επίδοσης στη Διδασκαλία για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021 μαζί με την εκδήλωση απονομής Βραβείων στα παιδιά των μελών της Πανεπιστημιακής Κοινότητας που εισήχθησαν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση το ακαδημαϊκό έτος 2021 -2022.

Συγκεκριμένα, βραβεύτηκαν οι:

Σχολή Οικονομικών Επιστημών:

Καμμάς Παντελής Επίκουρος Καθηγητής

Γκενάκος Χρήστος Αναπληρωτής Καθηγητής

Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων:

Κοέν Σάνδρα Καθηγήτρια

Δρόσος Δημήτριος Επίκουρος Καθηγητής

Δεμοιράκος Ευθύμιος Επίκουρος Καθηγητής

Νικολάου Ιωάννης Καθηγητής 

Σχολή Επιστημών και Τεχνολογίας της Πληροφορίας:

Μαρκάκης Ευάγγελος Αναπληρωτής Καθηγητής

Βρόντος Ιωάννης Αναπληρωτής Καθηγητής

To Βραβείο Επίδοσης στη Διδασκαλία μελών ΕΔΙΠ και ΕΕΠ ΟΠΑ έλαβε ο κ. Καραμητρόγλου Φώτιος.

Επίσης, βραβεύτηκαν και έλαβαν αναμνηστικά δώρα για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση 22 παιδιά μελών της Πανεπιστημιακής κοινότητας. 

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με Μουσικό μέρος από τα Μουσικά Σύνολα της Φοιτητικής Λέσχης ΟΠΑ, που ερμήνευσαν έργα Μπετόβεν και Σοστακόβιτς.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr