Διάκριση του καθηγητή του ΟΠΑ Διομήδη Σπινέλλη από την IEEE Computer Society

Διάκριση του Καθηγητή του ΟΠΑ Διομήδη Σπινέλλη από την IEEE Computer Society

Τη σημαντική «Αναγνώριση Διακεκριμένης Συνεισφοράς» ως καταστατικό μέλος της αντίστοιχης δράσης (Chartered member Distinguished Contributor) από την διεθνώς αναγνωρισμένη για το έργο της επιστημονική ένωση IEEE Computer Society, έλαβε ο κ. Διομήδης Σπινέλλης, Καθηγητής Τεχνολογίας Λογισμικού στο Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. 

Η επιστημονική ένωση IEEE αποτελεί την παγκόσμια κορυφαία πηγή πληροφοριών, έμπνευσης και συνεργασίας μηχανικών. Η IEEE δίνει τη δυνατότητα διασύνδεσης των μελών σε όλο τον κόσμο, υποστηρίζει κι ενισχύει τους επιστήμονες που προωθούν την τεχνολογία, προσφέροντας εργαλεία και πόρους σε όλα τα στάδια της σταδιοδρομίας τους, όπως διεθνή συνέδρια, δημοσιεύσεις με κριτές, μια ισχυρή ψηφιακή βιβλιοθήκη, παγκοσμίως αναγνωρισμένα πρότυπα και ευκαιρίες συνεχούς μάθησης.


Το Πρόγραμμα Αναγνώρισης Διακεκριμένης Συνεισφοράς της IEEE Computer Society εισήχθη το 2021 ως μέρος της 75ης επετείου της ένωσης. Το πρόγραμμα προβάλλει τη σημαντική συνδυασμένη εμπειρογνωμοσύνη και καινοτομία των μελών του, ενώ αναγνωρίζει την εθελοντική συνεισφορά. Ο Καθηγητής Διομήδης Σπινέλλης είναι ο μοναδικός Έλληνας επιστήμονας που έχει λάβει τη συγκεκριμένη διάκριση της IEEE Computer Society.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr