ΟΠΑ / Υποβολή αιτήσεων για διακοπή σπουδών

ΟΠΑ / Υποβολή αιτήσεων για διακοπή σπουδών

Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών: Όσοι φοιτητές του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών επιθυμούν να διακόψουν τη φοίτησή τους, σύμφωνα με την παρ. 4 του άρθρου 34 του Ν. 4777/2021, οφείλουν να συμπληρώσουν την ανάλογη αίτηση και να την καταθέσουν στην Γραμματεία της Κοσμητείας της Σχολής τους, τις ημέρες και ώρες υποδοχής των Γραμματειών, δηλαδή Δευτέρα – Τετάρτη 12:00-14:00 και Παρασκευή 11:00-13:00

Η αίτηση θα συνοδεύεται από φωτοτυπία ταυτότητας.


Για το τρέχον εξάμηνο, εφόσον η αίτηση υποβληθεί μέχρι και τις 4 Απριλίου 2022, θα συμπεριληφθεί στη διακοπή σπουδών και το εξάμηνο υποβολής της αίτησης, διαφορετικά η διακοπή σπουδών θα αφορά στο αμέσως επόμενο εξάμηνο.

Τι ορίζει η παράγραφος 4 του άρθρου 34 του Ν. 4777/2021:

4. Οι φοιτητές δύνανται, ύστερα από αίτησή τους προς την κοσμητεία της σχολής τους, να διακόψουν τη φοίτησή τους για χρονική περίοδο που δεν υπερβαίνει τα δύο (2) έτη. Η φοιτητική ιδιότητα αναστέλλεται κατά τον χρόνο διακοπής της φοίτησης. Με τον εσωτερικό κανονισμό του Α.Ε.Ι. καθορίζονται η διαδικασία διαπίστωσης της διακοπής της φοίτησης και τα δικαιολογητικά που συνοδεύουν την αίτηση.

Το ΟΠΑ παρουσιάζει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα Κοινωνικής Ευθύνης και Προσφοράς

ΟΠΑ: Δέκα θέσεις πρακτικής άσκησης στη Βουλή

ΟΠΑ: Τι πρέπει να προσέξετε στην επιλογή μαθημάτων και συγγραμμάτων

Εαρινό Εξάμηνο ΟΠΑ / Το ανανεωμένο Ωρολόγιο Πρόγραμμα Μαθημάτων ανά Τμήμα

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr