ΟΠΑ: Αποτελέσματα κατατακτηρίων εξετάσεων του Τμήματος Στατιστικής

ΟΠΑ: Αποτελέσματα κατατακτηρίων εξετάσεων του Τμήματος Στατιστικής

Κατατακτήριες Εξετάσεις: Αποτελέσματα κατατακτηρίων εξετάσεων του Τμήματος Στατιστικής της Σχολής Επιστημών και Τεχνολογίας της Πληροφορίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, ακαδημαϊκού έτους 2021-2022.

Ανακοινώνονται τα αποτελέσματα των Κατατακτηρίων Εξετάσεων πτυχιούχων ΑΕΙ, ΤΕΙ ή ισότιμων προς αυτά ΑΣΠΑΙΤΕ της Ελλάδος ή του εξωτερικού (αναγνωρισμένα από τον ΔΟΑΤΑΠ) καθώς και των κατόχων πτυχίων ανώτερων σχολών υπερδιετούς και διετούς κύκλου σπουδών ακαδημαϊκού έτους 2021-2022, από την Επιτροπή Κατατάξεων του Τμήματος Στατιστικής.


Την ενημερωτική σελίδα των Κατατακτήριων Εξετάσεων μπορείτε να την δείτε εδώ.

Η κλίμακα βαθμολογίας για κάθε μάθημα ορίζεται από το μηδέν (0) μέχρι και το είκοσι (20). Βαθμός του κάθε μαθήματος είναι ο μέσος όρος του αθροίσματος της βαθμολογίας των δύο βαθμολογητών. Η σειρά επιτυχίας των υποψηφίων καθορίζεται από το άθροισμα της βαθμολογίας όλων των εξεταζόμενων μαθημάτων. Δεκτοί για εγγραφή είναι οι υποψήφιοι οι οποίοι έχουν συγκεντρώσει συνολική βαθμολογία, τουλάχιστον, τριάντα (30) μονάδες, ανεξαρτήτως της επίδοσής τους στα επιμέρους μαθήματα, σύμφωνα με την παρ.5α, του άρθρου 74, του ν.4485/2017 (Α΄ 114).

ΑΕΙ: Φοιτητικό πάσο και για φοιτητές μέσω κατατακτήριων εξετάσεων

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr