ΟΠΑ: Μετατίθεται η έναρξη της εξεταστικής - Τι θα γίνει με τα μαθήματα της Παρασκευής

ΟΠΑ: Μετατίθεται η έναρξη της εξεταστικής - Τι θα γίνει με τα μαθήματα της Παρασκευής

Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών: Νέα ενημέρωση εξέδωσε η Πρυτανεία του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών προς τους φοιτητές του σχετικά με την Εκπαιδευτική Διαδικασία και τις Εξετάσεις του Χειμερινού Εξαμήνου. Τροποποιήθηκε το πρόγραμμα της εξεταστικής. Το νέο πρόγραμμα της εξεταστικής μπορείτε να το δείτε εδώ.

α. Εξ αιτίας των καιρικών συνθηκών και της δυσχέρειας στις μετακινήσεις, τα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά μαθήματα της Παρασκευής 28/1/2022 θα διεξαχθούν, εφόσον υπάρχει η τεχνική δυνατότητα, με τη χρήση μέσων εξ αποστάσεως. Η Πρυτανεία καλεί τους διδάσκοντες να ενημερώσουν εγκαίρως εντός της ημέρας τους-τις φοιτητές-τριες.


β. Η αναπλήρωση των διαλέξεων των μαθημάτων που αναβλήθηκαν από τη Δευτέρα 24/1 έως και την Τετάρτη 26/1 θα γίνει με φυσική παρουσία κατά τις ημέρες Δευτέρα 31/1 έως και Τετάρτη 2/2/2022.

γ. Η έναρξη της εξεταστικής περιόδου Ιανουαρίου – Φεβρουαρίου 2022 για τα προπτυχιακά προγράμματα σπουδών μετατίθεται για την Πέμπτη 3/2/2022. Το νέο πρόγραμμα της εξεταστικής μπορείτε να το δείτε εδώ. Οι εξετάσεις των μαθημάτων που είχαν προγραμματιστεί για τις ημέρες 31/1 έως 2/2 θα μεταφερθούν σε άλλη ημερομηνία η οποία θα ανακοινωθεί.

ΟΠΑ: Το νέο πρόγραμμα της εξεταστικής Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2022 ανά Τμήμα

Την ενημερωτική σελίδα των φοιτητών του ΟΠΑ μπορείτε να την δείτε εδώ.

Έρευνα προειδοποιεί για την εξεταστική Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr