Λύθηκε το πρόβλημα που ταλάνιζε φοιτητές Τμήματος του ΟΠΑ μετά το δημοσίευμα του «Φοιτητικά Νέα»

Λύθηκε το πρόβλημα που ταλάνιζε φοιτητές του ΟΠΑ, μετά το δημοσίευμα του «Φοιτητικά Νέα».

Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών: Λύθηκε το θέμα που αντιμετώπιζαν, εδώ και αρκετό διάστημα, φοιτητές του Τμήματος Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, μία μέρα μετά την γνωστοποίηση του προβλήματος με δημοσίευμα στα «Φοιτητικά Νέα».

Συγκεκριμένα, οι φοιτητές είχαν καταγγείλει, στα «Φοιτητικά Νέα», ότι οι βαθμοί συγκεκριμένου μαθήματος, στο οποίο είχαν εξεταστεί στην προηγούμενη εξεταστική, και πιο ειδικά πριν 5 μήνες, δεν είχαν ακόμη αναρτηθεί. Παράλληλα, όμως, τους είχε ανακοινωθεί από το Τμήμα πως θα έπρεπε να ξαναδώσουν το μάθημα στην επερχόμενη εξεταστική (ακόμη και αν το είχαν ήδη περάσει), λόγω του ότι δεν είχαν κατατεθεί στην γραμματεία υπογεγραμμένες οι βαθμολογικές καταστάσεις από τον καθηγητή που τους εξέτασε, με τον καθηγητή να αναφέρει στους φοιτητές πως τις είχε ήδη αποστείλει.


Μετά από όλη αυτή τη σύγχυση που είχαν υποστεί, οι φοιτητές ζητούσαν απεγνωσμένοι μέσα από «Φοιτητικά Νέα» να σταματήσουν να γίνονται αποδέκτες μιας διαμάχης που εκτυλισσόταν το τελευταίο διάστημα εις βάρος τους, καθώς οι εμπλεκόμενοι έριχναν τις ευθύνες ο ένας στον άλλον (για την μη ανάρτηση των βαθμολογιών). 

Μέσα από την ίδια καταγγελία στα «Φοιτητικά Νέα», ζήτησαν την άμεση παρέμβαση του Υπουργείου Παιδείας για την έρευνα και την επίλυση του ζητήματος.

Το θέμα επιλύθηκε μία ημέρα μετά το δημοσίευμα στα «Φοιτητικά Νέα»

Αυτούσια η ανακοίνωση του Τμήματος:

«Σύμφωνα με απόφαση της 16ης συνεδρίασης της Συνέλευσης του Τμήματος Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής (9-7-2021), ανακαλείται η απόφαση της 14ης συνεδρίασης της Συνέλευσης του Τμήματος Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής (23-6-2021), περί διεξαγωγής αναπληρωματικής εξέτασης στο μάθημα χειμερινού εξαμήνου «Μαθηματικός Λογισμός σε Επιχειρησιακά & Οικονομικά Προβλήματα», κλιμάκιο Μ-Ω.

Ως εκ τούτου, η προγραμματισμένη για την Πέμπτη 15/7/2021, 7-9 μ.μ. αναπληρωματική εξέταση ματαιώνεται.

Η βαθμολογία του μαθήματος θα καταχωρηθεί στην Ηλεκτρονική Γραμματεία, σε εύλογο χρονικό διάστημα».

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr