ΟΠΑ: Η ομάδα φοιτητών "Granny’s Bag" του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής διακρίθηκε στον διαγωνισμό Hult Prize Doha

ΟΠΑ: Ομάδα φοιτητών του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής διακρίθηκε στον διαγωνισμό Hult Prize Doha

Ανάμεσα στις 6 καλύτερες από τις 68 ομάδες, συμπεριλήφθηκε η ομάδα Granny’Bag στον διαγωνισμό Hult Prize που διοργανώθηκε από το University of Doha στις 11-13/3/2021. Την ομάδα αποτελούν οι πρωτοετείς φοιτητές Λευτέρης Κατσιαδάκης, Μαριτίνα Δαμανάκη, Δάφνη Γκογκοζώτου, Φώτης Αθάνατος.

Το θέμα του διαγωνισμού ήταν το φαγητό και πώς αυτό μπορεί να σώσει τον κόσμο. Η Granny’s Bag παρουσίασε ένα καινοτόμο σύστημα ενυδρειοπονίας-θερμοκηπίων σε ταράτσες κτηρίων για την παραγωγή οργανικών φρούτων και λαχανικών, με την ένταξη στο εργατικό δυναμικό της εταιρίας μειονοτήτων όπως πρώην φυλακόβιων.


Οι φοιτητές τονίζουν πως η βοήθεια του Kαθηγητή του Tμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής κ. Λεωνίδα Δουκάκη και της Καθηγήτριας του Τμήματος Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας κυρίας Άννας Ζαρκάδα ήταν καθοριστική, όπως και η συμβολή σε νομικά ζητήματα της Διδάκτορος Δήμητρας Τσιακλάγκανου.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr