Ιόνιο Πανεπιστήμιο: Επαναλειτουργία του φοιτητικού εστιατορίου στην Κέρκυρα

Ιόνιο Πανεπιστήμιο: Επαναλειτουργία του φοιτητικού εστιατορίου στην Κέρκυρα

Ιόνιο Πανεπιστήμιο: Το Ιόνιο Πανεπιστήμιο ενημερώνει πως η Διοίκηση του Ιδρύματος προέβη σε ενέργειες για την άμεση επαναλειτουργία του Φοιτητικού Εστιατορίου, κατόπιν και διαβεβαίωσης των φοιτητών από το «συντονιστικό της κατάληψης Τ.ΗΧ.ΕΙ.» για μη παρεμπόδιση της λειτουργίας του.

Έπειτα από τη σχετική επικοινωνία με την ανάδοχο εταιρεία για την σίτιση των φοιτητών/τριων, το Φοιτητικό Εστιατόριο λειτουργεί κανονικά παρέχοντας σίτιση από το απόγευμα της Δευτέρας 13 Μαρτίου 2023.


Αναγκαστική διακοπή της σίτισης στην Κέρκυρα

Η Διεύθυνση Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας του Ιονίου Πανεπιστημίου ανακοίνωσε στις 11/03 την διακοπή της σίτισης προς τους φοιτητές και τις φοιτήτριες του Ιδρύματος λόγω της κατάληψη των χώρων της σίτισης. Συγκεκριμένα:

«Η παροχή σίτισης αποτελεί σημαντική υπηρεσία του Ιονίου Πανεπιστημίου προς τους φοιτητές του, ιδιαίτερα δε τους μη προνομιούχους, η οποία δεν διακόπτεται, παρά μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις. Τέτοια περίπτωση αποτελεί δυστυχώς η κατάληψη των χώρων της σίτισης, που βρίσκεται σε εξέλιξη από την Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2023. Ως εκ τούτου, κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από τον ανάδοχο και λόγω της αδυναμίας να συνεχιστεί η υπηρεσία υπό τις συγκεκριμένες συνθήκες, η παροχή σίτισης στην Κέρκυρα διακόπτεται αναγκαστικά και παρά τη θέληση της ακαδημαϊκής κοινότητας, μέχρι να επανέλθει η ελεύθερη λειτουργία των χώρων».

Φοιτήτριες του Ιονίου Πανεπιστημίου στην προσομοίωση λειτουργίας του Συμβουλίου της Ε.Ε.

Πρύτανης Ιονίου Πανεπιστημίου: Η ΕΒΕ χρειάζεται διορθώσεις

Φοιτήτριες του Ιονίου Πανεπιστημίου στην προσομοίωση λειτουργίας του Συμβουλίου της Ε.Ε.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr