Δικαιολογητικά επικύρωσης Πρακτικής Άσκησης φοιτητών Ιονίου Πανεπιστημίου

Δικαιολογητικά επικύρωσης Πρακτικής Άσκησης φοιτητών Ιονίου Πανεπιστημίου

Στο πλαίσιο ολοκλήρωσης του Α’ κύκλου Πρακτικής Άσκησης (ΠΑ) των Τμημάτων του Ιονίου Πανεπιστημίου για το ακαδ. έτος 2021-22, ενημερώνουμε τους φοιτητές που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα «Πρακτική Άσκηση Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ιονίου Πανεπιστημίου» ότι κατά την ολοκλήρωση της ΠΑ χρειάζεται:

Α.  Να παραδώσουν στον Φορέα Υποδοχής και να παραλάβουν, συμπληρωμένα με ημερομηνία 31/08/2022* και υπογεγραμμένα, τα ακόλουθα έγγραφα:


  1. Βεβαίωση Ολοκλήρωσης Πρακτικής Άσκησης.
  2. Έκθεση αξιολόγησης Φορέα Υποδοχής.
  3. Παρουσιολόγιο ασκούμενου φοιτητή**.

Β. Να εκτυπώσουν, να συμπληρώσουν και να υπογράψουν τα ακόλουθα έντυπα:
4. Έκθεση πεπραγμένων ασκούμενου φοιτητή.
5. Απογραφικό Δελτίο Εξόδου – Έντυπο ΙΙ Ολοκλήρωση Προγράμματος.

* Για τις περιπτώσεις κατά τις οποίες το διάστημα υλοποίησης της ΠΑ έχει μεταβληθεί και έχει οριστεί Νέο Διάστημα Πρακτικής Άσκησης,  ισχύει η ημερομηνία λήξης που αναγράφει η πρόσφατη απόφαση του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας του Ιονίου Πανεπιστημίου. Αντιστοίχως, η προθεσμία παράδοσης των δικαιολογητικών αυτών, διαμορφώνεται ως εξής: από την ημερομηνία λήξης της ΠΑ μέχρι και 2 ημέρες μετά.

** Το παρουσιολόγιο, το οποίο έχει ήδη συμπληρώσει ο νόμιμος εκπρόσωπος του φορέα υποδοχής της ΠΑ, υπογράφεται και από τον ασκούμενο.

*** Με την ολοκλήρωση της ΠΑ είναι υποχρεωτική η υποβολή του εντύπου Ε3.5 – Αναγγελία έναρξης/μεταβολών σύμβασης πρακτικής άσκησης σπουδαστών/φοιτητών στο Π.Σ. ΕΡΓΑΝΗ. Η υποβολή του ειδικού εντύπου λήξης της ΠΑ πραγματοποιείται, το αργότερο, τέσσερις (4) εργάσιμες ημέρες από τη διακοπή ή τη λήξη  της ΠΑ (ΦΕΚ Β’ 3520/ 2019).  Στη συνέχεια, το έντυπο Ε3.5./Διακοπή/Λήξη αποστέλλεται από τον νόμιμο εκπρόσωπο του φορέα υποδοχής της ΠΑ, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Έχει σταλεί σχετικό ενημερωτικό μήνυμα  στους φορείς.

Όλα τα παραπάνω δικαιολογητικά (εκτός από το έντυπο Ε3.5 του ΠΣ Εργάνη) θα πρέπει να κατατεθούν από τον/τη φοιτητή/τρια στο Γραφείο Πρακτικής Άσκησης, με τους ακόλουθους δύο (2) τρόπους:

α) μέσω email στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (σκαναρισμένα σε ένα (1) αρχείο PDF), με θέμα το επώνυμο του φοιτητή και το Τμήμα φοίτησης, το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 2/9/2022.
β) με απλή ταχυδρομική αποστολή στη διεύθυνση: Ιόνιο Πανεπιστήμιο, Ι. Θεοτόκη 72, Τ.Κ. 49132 Κέρκυρα (για το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης Ιονίου Πανεπιστημίου, υπόψη Μ. Κοντογιώργη) ή με κατάθεση στη γραμματοθυρίδα του γραφείου (κτίριο ΤΙΣ-ΤΑΒΜ, Α’ όροφος), μέχρι την Παρασκευή 9/9/2022.

Βλ. επίσης: http://dasta.ionio.gr/internship/δικαιολογητικά-επικύρωσης-πρακτική-2/

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr