Ιόνιο Πανεπιστήμιο: Αποτελέσματα ψηφοφορίας για τη δημιουργία Συλλόγου αποφοίτων ΤΞΓΜΔ

Ιόνιο Πανεπιστήμιο: Αποτελέσματα ψηφοφορίας για τη δημιουργία Συλλόγου αποφοίτων ΤΞΓΜΔ

Τον Ιούνιο διεξήχθη η ψηφοφορία για τη δημιουργία Συλλόγου αποφοίτων ΤΞΓΜΔ. Δικαίωμα συμμετοχής είχαν οι απόφοιτοι του ΤΞΓΜΔ σε προπτυχιακό, μεταπτυχιακό και διδακτορικό επίπεδο. Συνολικά συμμετείχαν 195 απόφοιτοι.

Η κατανομή των συμμετεχόντων είχε ως εξής: 171 απόφοιτοι του προπτυχιακού προγράμματος του ΤΞΓΜΔ, 22 απόφοιτοι των μεταπτυχιακών προγραμμάτων του ΤΞΓΜΔ και 2 απόφοιτοι διδακτορικών σπουδών στο ΤΞΓΜΔ.


Ως προς το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, 177 απόφοιτοι (90,8% των συμμετεχόντων) τάχθηκαν υπέρ της δημιουργίας Συλλόγου Αποφοίτων, δίνοντας ένα ισχυρό μήνυμα για την ανάγκη ενός Συλλόγου αποφοίτων που θα αφορά όλους τους αποφοίτους του Τμήματος.

Αξιοσημείωτο είναι ότι είχαμε συμμετέχοντες που εισήχθησαν στο ΤΞΓΜΔ (είτε σε προπτυχιακό είτε σε μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών) από το πρώτο έτος λειτουργίας του, το 1986, έως και το 2020.

Ευχαριστούμε όσους κι όσες συμμετείχαν στη ψηφοφορία. Όσοι κι όσες είναι εγγεγραμμένοι στην ομάδα "DFLTI ALUMNI", αλλά δε συμμετείχαν στη ψηφοφορία έχουν την ευκαιρία να δείξουν την έμπρακτη συμμετοχή τους με την κατάθεση της γνώμης τους στο προσχέδιο καταστατικό που θα κοινοποιηθεί τις ερχόμενες μέρες.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε και κάποια στατιστικά στοιχεία της ψηφοφορίας.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

 


https://www.foititikanea.gr