Το Ιόνιο Πανεπιστήμιο αποφάσισε την μετάθεση της ημερομηνίας έναρξης των μαθημάτων

Το Ιόνιο Πανεπιστήμιο αποφάσισε την μετάθεση της ημερομηνίας έναρξης των μαθημάτων

Ιόνιο Πανεπιστήμιο: Μεταφορά ημερομηνίας έναρξης των μαθημάτων χειμερινού εξαμήνου ακαδ. έτους 2021-2022 για το Ιόνιο Πανεπιστήμιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Φοιτητικά Νέα» η μετάθεση της ημερομηνίας έναρξης των μαθημάτων έγινε για τη βέλτιστη προετοιμασία της διά ζώσης εκπαιδευτικής διαδικασίας.


Τα «Φοιτητικά Νέα» ενημερώνουν τη φοιτητική κοινότητα του Ιδρύματος ότι το Ιόνιο Πανεπιστήμιο αποφάσισε την τροποποίηση της ημερομηνίας έναρξης των μαθημάτων του χειμερινού εξαμήνου του ακαδημαϊκού έτους 2021-2022. Πιο αναλυτικά από την αρχική ημερομηνία έναρξης των μαθημάτων που ήταν η 4η Οκτωβρίου 2021 ως νέα ημερομηνία έναρξης των μαθημάτων ορίστηκε η 11η Οκτωβρίου 2021.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε το "Πώς θα ανοίξει το Ιόνιο Πανεπιστήμιο στις 11/10 και πώς θα γίνονται τα μαθήματα" που περιγράφει την αναλυτικό πλαίσιο ανοίγματος του Ιδρύματος κατά το χειμερινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2021-2022.

Την σελίδα ενημέρωσης των Φοιτητών του Ιονίου Πανεπιστημίου για τα σημαντικότερα φοιτητικά νέα του Πανεπιστημίου μπορείτε να την δείτε εδώ. 

Η ΑΠΟΦΑΣΗ για το πώς θα ανοίξουν τα Πανεπιστήμια αρχές Οκτωβρίου (ΠΡΟΣΟΧΗ)

ΑΠΟΦΑΣΗ: Υποχρεωτικά δια ζώσης τα μαθήματα στα Πανεπιστήμια!

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr