Ιόνιο Πανεπιστήμιο: Πως θα γίνει η επαναληπτική εξεταστική Σεπτεμβρίου

Ιόνιο Πανεπιστήμιο: Πως θα γίνει η επαναληπτική εξεταστική Σεπτεμβρίου

Η Σύγκλητος του Ιονίου Πανεπιστημίου, αποφασίζει ότι οι εξετάσεις της επαναληπτικής εξεταστικής Σεπτεμβρίου του ακαδημαϊκού έτους 2020-2021 στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο θα πραγματοποιηθούν με έναν ή με συνδυασμό των εναλλακτικών τρόπων και μέσων αξιολόγησης των φοιτητών/τριών όπως αυτοί περιγράφονται στην από 28-05-2021 Απόφαση της 27ης Συνεδρίασης της Συγκλήτου με θέμα: Διεξαγωγή των εξετάσεων κατά την εξεταστική του εαρινού εξαμήνου του ακαδ. έτους 2020-2021.

Η δια ζώσης διεξαγωγή των εξετάσεων προϋποθέτει την εφαρμογή όλων των προβλεπόμενων μέτρων πρόληψης και προστασίας από τον κορωνοϊό.


Ο ακριβής τρόπος εξέτασης θα διαμορφωθεί - και θα πρέπει να ανακοινωθεί προς τους φοιτητές - με ευθύνη του εκάστοτε διδάσκοντα, λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις διαφορετικές εναλλακτικές εξέτασης.

Επιπρόσθετα, η συμμετοχή των φοιτητών στις εξετάσεις συνιστά αποδοχή των εναλλακτικών τρόπων και μέσων αξιολόγησης της εξ αποστάσεως εξέτασης, καθώς και των προϋποθέσεων συμμετοχής σε αυτήν. 

Η εξ αποστάσεως εξέταση περιλαμβάνει και την παρουσίαση/δημόσια υποστήριξη πτυχιακών/διπλωματικών εργασιών.

Ορίζεται ως υπεύθυνος ανά Σχολή του Ιονίου Πανεπιστημίου για την παρακολούθηση και απαρέγκλιτη εφαρμογή των εν λόγω μεθόδων αξιολόγησης των εξεταζομένων φοιτητών, ο Κοσμήτορας της κάθε Σχολής.

Την ενημερωτική σελίδα των φοιτητών του Ιονίου Πανεπιστημίου μπορείτε να την δείτε εδώ.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr