Ιόνιο Πανεπιστήμιο: Κατάθεση δικαιολογητικών επιλεγέντων φοιτητών στο γραφείο Πρακτικής Άσκησης

Κατάθεση δικαιολογητικών στο γραφείο Πρακτικής Άσκησης και επικοινωνία φοιτητών/φοιτητριών με τον Φορέα Υποδοχής

Το Ιόνιο Πανεπιστήμιο καλεί τους επιτυχόντες φοιτητές/φοιτήτριες του Προγράμματος «Πρακτική Άσκηση Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης», που επιλέχθηκαν να πραγματοποιήσουν άσκηση κατά το διάστημα από 01/07/2021 μέχρι 31/08/2021,

α) να αποστείλουν στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι την Παρασκευή 11/06/2021, σκαναρισμένα σε μορφή pdf από τον ιδρυματικό τους λογαριασμό, τα παρακάτω δικαιολογητικά:


1. Βεβαίωση Αριθμού Μητρώου ΙΚΑ άμεσα ασφαλισμένου (στην περίπτωση που ο φοιτητής δεν διαθέτει ΑΜΑ ΙΚΑ θα πρέπει να εκδώσει).

2. Αριθμό λογαριασμού Τραπέζης IBAN (φωτοαντίγραφο σελίδας βιβλιαρίου/καρτέλας Τραπέζης ή screenshot του λογαριασμού στο e-banking). Στην περίπτωση που ο φοιτητής δεν είναι δικαιούχος τραπεζικού λογαριασμού θα πρέπει να απευθυνθεί στο υποκατάστημα τραπέζης που επιθυμεί, προκειμένου να προβεί στις διαδικασίες που απαιτούνται για το άνοιγμα νέου τραπεζικού λογαριασμού. Σε περίπτωση που ο φοιτητής είναι συνδικαιούχος τραπεζικού λογαριασμού, απαιτείται να είναι ο πρώτος δικαιούχος και ο τραπεζικός λογαριασμός να παραμένει ενεργός.

3. Απογραφικό Δελτίο Εισόδου-Έντυπο Ι (έναρξη προγράμματος). Όλες οι σελίδες του εντύπου θα πρέπει να αποσταλούν σκαναρισμένες σε ένα (1) αρχείο pdf. Οποιαδήποτε άλλη μορφή αποστολής του εντύπου δεν θα γίνεται αποδεκτή. H ενυπόγραφη κατάθεση του απογραφικού δελτίου εισόδου είναι υποχρεωτική. Η μη συμπλήρωσή και έγκαιρη αποστολή του εντύπου συνεπάγεται ακύρωση της Πρακτικής Άσκησης του/της φοιτητή/φοιτήτριας.

β) να επικοινωνήσουν ή να μεταβούν στους Φορείς Υποδοχής έως την Παρασκευή 25/06/2021, από τη στιγμή που θα λάβουν τα email με τα Πρωτόκολλα Συνεργασίας, προκειμένου να δηλώσουν τα προσωπικά στοιχεία που απαιτούνται για το ΠΣ σύστημα ΕΡΓΑΝΗ και να υπογράψουν το Πρωτόκολλο Συνεργασίας. Η δήλωση των προσωπικών στοιχείων και η υπογραφή του Πρωτοκόλλου Συνεργασίας πραγματοποιείται στον χρόνο που θα οριστεί σε συνεννόηση με τον υπεύθυνο του Φορέα Υποδοχής.

Επισημαίνεται ότι θα πρέπει να ελέγχετε τακτικά τον ιδρυματικό σας λογαριασμό (https://webmail.ionio.gr/) και να παρακολουθείτε τις ανακοινώσεις του Γραφείου Πρακτικής Άσκησης.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr