Πένθος το ΕΛΜΕΠΑ! Φοιτητής έχασε τη ζωή του

 

ΕΝΟΤΗΤΕΣ

Πένθος το ΕΛΜΕΠΑ! Φοιτητής έχασε τη ζωή του

Η κοινωνία της Κρήτης συγκλονίστηκε από το τραγικό δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή του φοιτητή Κώστα Βασιλάκη, ενός νέου ανθρώπου με καταγωγή από τον Κρουσώνα. Η θλίψη είναι ανείπωτη, καθώς συγγενείς, φίλοι και συμφοιτητές τον αποχαιρέτησαν την Κυριακή το απόγευμα.

Ο Κώστας φοιτητής στο Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο (Χανιά) πραγματοποιούσε την πρακτική του άσκηση στην Δ.Ε.Υ.Α.Χ., έχασε τη ζωή του το πρωί του Σαββάτου, γύρω στις 6:30, όταν οδηγώντας τη μοτοσυκλέτα του στη διασταύρωση των οδών Ελευθερίου Βενιζέλου και Ηρώων Πολυτεχνείου στα Χανιά, έχασε τον έλεγχο του οχήματος και εκτράπηκε από την πορεία του. Η μοτοσυκλέτα ανατράπηκε, και ο νεαρός οδηγός βρήκε ακαριαίο θάνατο.

Το περιστατικό αυτό προσθέτει ένα ακόμη θύμα στη μακάβρια λίστα των τροχαίων δυστυχημάτων στην Κρήτη. Οι παππούδες του Κώστα, με συγκινητικά λόγια, εξέφρασαν την ευγνωμοσύνη τους προς όλους όσοι συμπαραστάθηκαν στην οικογένεια σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, και εξέφρασαν την ελπίδα ότι ο Κώστας θα είναι το τελευταίο θύμα της ασφάλτου.

Σε ανάρτηση τους σε σελίδα κοινωνικής δυκτίωσης αναφέρουν

"Ευχαριστούμε πολύ συγγενείς και φίλους γνωστούς και αγνώστους που μας συμπαρασταθήκατε στο πόνο μας για τον άδικο χαμό του εγγονού μας Κώστα Βασιλάκη και ευχόμεθα να είναι το τελευταίο θύμα τροχαίου δυστυχήματος".

Συμφοιτητές τον αποχαιρετούν

"Οι εκλεγμένοι με την Πανσπουδαστική Κ.Σ. στο ΕΛΜΕΠΑ Χανίων, εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη μας για τον άδικο χαμό του συναδέλφου μας, φοιτητή του ΕΛΜΕΠΑ Χανίων Κώστα Βασιλάκη, το πρωί του Σαββάτου. Απευθύνουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και του οικείους του".

Πένθος το ΕΛΜΕΠΑ! Φοιτητής έχασε τη ζωή του

Πένθος και στον δήμο Χανίων

Με αφορμή το τραγικό δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή στον Κώστα Βασιλάκη, ο οποίος πραγματοποιούσε την πρακτική του άσκηση στην Δ.Ε.Υ.Α.Χ., ο Δήμαρχος Χανίων και Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Χ., Παναγιώτης Σημανδηράκης, εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

"Ο Δήμος Χανίων και η Δ.Ε.Υ.Α.Χ. θρηνούν την απώλεια ενός νέου ανθρώπου, μόλις 29 χρόνων, που έχασε τη ζωή του σε ένα τραγικό δυστύχημα, τα ξημερώματα του Σαββάτου στα Χανιά.

Ο Κώστας Βασιλάκης, που διέκοψε την πρακτική του στον κεντρικό σταθμό ελέγχου της Δ.Ε.Υ.Α.Χ. στην Δεξαμενή του Αγ. Ιωάννη, για να εκπληρώσει τα στρατιωτικά του καθήκοντα, έφυγε από τη ζωή τόσο νωρίς και τόσο άδικα".

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.