Συνεργασία ΕΛΜΕΠΑ με ΔΕΠΑΝΑΛ ΑΕ - Τα οφέλη για φοιτητές & αποφοίτους

Σύμφωνο Συνεργασίας υπογράφηκε στις 11 Μαΐου ’22 μεταξύ του ΕΛΜΕΠΑ και της ΔΕΠΑΝΑΛ Α.Ε..

Πρόκειται για μία στρατηγική και καινοτόμο συνεργασία για τον προγραμματισμό και την υλοποίηση δράσεων ανάπτυξης, κατάρτισης και εκπαίδευσης τόσο προς τους φοιτητές/απόφοιτους του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου ΕΛΜΕΠΑ όσο και προς τα μέλη της Πολυμετοχικής Δημοτικής Ανώνυμης Εταιρείας Πολιτισμού, Τουρισμού και Ανάπτυξης Ηρακλείου Α.Ε. ΔΕΠΑΝΑΛ Α.Ε.. Η διάρκεια του έργου ορίστηκε σε δύο (2) έτη με δυνατότητα παράτασής του.

Το Σύμφωνο Συνεργασίας υπογράφηκε από τον πρύτανη του ΕΛΜΕΠΑ, κ. Νίκο Κατσαράκη και την πρόεδρο του Δ.Σ. της ΔΕΠΑΝΑΛ Α.Ε., κ. Στέλλα Καλογεράκη οι οποίοι κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους δεν έκρυψαν την αισιοδοξία και τον ενθουσιασμό τους για τις προοπτικές της συνεργασίας.


Πιο συγκεκριμένα, το έργο θα έχει δύο (2) άξονες:

1. Τη σύμπραξη της ΔΕΠΑΝΑΛ Α.Ε. με τις πέντε (5) Σχολές και τα αντίστοιχα Τμήματα του ΕΛΜΕΠΑ για δράσεις εκπαιδευτικού/συμβουλευτικού χαρακτήρα.
2. Τη σύμπραξη της ΔΕΠΑΝΑΛ Α.Ε. με τα Ινστιτούτα του Πανεπιστημιακού Ερευνητικού Κέντρου (Π.Ε.Κ.) του ΕΛΜΕΠΑ για δράσεις ερευνητικού και αναπτυξιακού χαρακτήρα.

Το ΕΛΜΕΠΑ προκήρυξε 17 θέσεις μεταδιδακτορικών ερευνητών

Κοινό ψήφισμα φοιτητών και καθηγητών του ΕΛΜΕΠΑ

Πιστοποίηση Ποιότητας ΕΛΚΕ του ΕΛΜΕΠΑ

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr