Δωρεάν self-test διανέμει το ΕΛΜΕΠΑ στους φοιτητές του

Δωρεάν self-test διανέμει το ΕΛΜΕΠΑ στους φοιτητές

Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο: Το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο προκειμένου να διασφαλίσει, στο μέτρο του δυνατού, την υγεία των μελών της κοινότητας του Πανεπιστημίου, αποφάσισε τη συνέχιση της ενίσχυσης του ισχύοντος υγειονομικού πρωτοκόλλου, με τη διανομή δωρεάν αυτοδιαγνωστικών τεστ (self-tests) σε εμβολιασμένους και νοσήσαντες φοιτητές κατά τη διάρκεια του εαρινού εξαμήνου.

Η διάθεση των τεστ θα συνεχίσει να γίνεται, καθ΄όλη τη διάρκεια του εαρινού εξαμήνου, καθημερινά από 9:30 έως 11:30, από το χώρο του ιατρείου, με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης. Κάθε φοιτητής που κρίνει σκόπιμη την αυτοεξέτασή του, π.χ. λόγω στενής επαφής με επιβεβαιωμένο κρούσμα ή συμπτωμάτων, μπορεί να παραλαμβάνει έως ένα τεστ την εβδομάδα.


Την ενημερωτική σελίδα των φοιτητών του ΕΛΜΕΠΑ μπορείτε να την δείτε εδώ.

Το ΕΛΜΕΠΑ απευθύνει ισχυρή σύσταση προς τους φοιτητές, που δεν έχουν υποχρέωση διενέργειας ελέγχου για την COVID-19, λόγω εμβολιασμού ή νόσησης, να συμμετάσχουν στην προσπάθεια ανίχνευσης πιθανών κρουσμάτων, χρησιμοποιώντας τα διαθέσιμα αυτοδιαγνωστικά τεστ.

ΕΛΜΕΠΑ: 3η τροποποίηση της συγκρότησης της Γενικής Συνέλευσης της Σχολής Επιστημών Υγείας

Βραβείο "Best Paper Award" σε Επιστημονικό Περιοδικό απέσπασε ο Καθηγητής Ιωάννης Χατζηαντωνίουτου του ΕΛΜΕΠΑ

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr