Φοιτητής ο ένας από τους τρεις νέους που χάθηκαν σε τροχαίο δυστύχημα

Φοιτητής ο ένας από τους τρεις νέους που χάθηκαν σε τροχαίο δυστύχημα

Φοιτητής στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο (ΕΛΜΕΠΑ) ήταν ένας από τους τρεις νέους που έχασαν τη ζωή τους στο τροχαίο δυστύχημα που συνέβη τη Δευτέρα στην Πιερία.

Το δυστύχημα συνέβη όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε η παρέα των νέων ανθρώπων έφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε σε προστατευτικές μπάρες και στύλο φωτισμού, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δύο 21χρονη και μια 22χρονη.


Ένα από τα θύματα είναι ο Θεόδωρος Γουβαντζιδάκης, φοιτητής στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών, στο ΕΛΜΕΠΑ.

Σε ανακοίνωσή της, η Πρυτανεία του ΕΛΜΕΠΑ εκφράζει την οδύνη της ακαδημαϊκής κοινότητας για τον τόσο πρόωρο χαμό του άτυχου νέου:

“Οι Πρυτανικές Αρχές και ολόκληρη η ακαδημαϊκή κοινότητα εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια για τον τραγικό θάνατο του φοιτητή Θεόδωρου Γουβαντζιδάκη, που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα τη Δευτέρα (10/01/2022) στην Πιερία.
Το Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου εκφράζει τη βαθιά του θλίψη και οδύνη για την ξαφνική και πρόωρη απώλεια του Θοδωρή, ενός νέου ανθρώπου με όνειρα, ο οποίος ήταν φοιτητής του Τμήματος. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.”

Αυτοί είναι οι 3 φίλοι που σκοτώθηκαν σε φρικτό τροχαίο στην Πιερία:

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr