Το ΕΑΠ ερευνά αποφοίτους του

Το ΕΑΠ ερευνά αποφοίτους του / Ψάχνει να βρει την σταδιοδρομία τους

Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο: Το Γραφείο Διασύνδεσης του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου ερευνά αποφοίτους των ακαδημαϊκών ετών 2016/2017 και 2020/21 για την καλύτερη κατανόηση της ζωής και της σταδιοδρομίας τους.

Πιο αναλυτικά, τους προσκαλεί να λάβουν μέρος σε αυτή την επιστημονική μελέτη απαντώντας στο ερωτηματολόγιο που έχει σταλεί στο e–mail τους! Διαρκεί περίπου 30 λεπτά και μπορούν να διακόψουν τη συμπλήρωσή του ανά πάσα στιγμή και να επιστρέψουν στο σημείο που έχουν μείνει κάνοντας ξανά κλικ στον σύνδεσμο.


Το Πανεπιστημιακό Ίδρυμα τονίζει ότι οι απαντήσεις είναι σημαντικές για τη βελτίωση των σπουδών στην Ελλάδα και των προοπτικών των μελλοντικών φοιτητών.

Σημειώνει ότι οι απαντήσεις είναι ανώνυμες και πλήρως εμπιστευτικές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Αγαπητέ/ή απόφοιτε/η των Προγραμμάτων Προπτυχιακών και Μεταπτυχιακών Σπουδών του ΕΑΠ,

  • Τι κάνατε μετά την αποφοίτησή σας από την ανώτατη εκπαίδευση;     
  • Πώς θα αξιολογούσατε τις σπουδές σας σήμερα; 

Το Γραφείο Διασύνδεσης του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου ερευνά επί του παρόντος αποφοίτους των ακαδημαϊκών ετών 2016/2017 και 2020/21 για την καλύτερη κατανόηση της ζωής και της σταδιοδρομίας τους.

Σας προσκαλούμε εγκάρδια να λάβετε μέρος σε αυτή την επιστημονική μελέτη απαντώντας στο ερωτηματολόγιο που έχει σταλεί στο email σας! Διαρκεί περίπου 30 λεπτά και μπορείτε να διακόψετε τη συμπλήρωσή του ανά πάσα στιγμή και να επιστρέψετε στο σημείο που μείνατε κάνοντας ξανά κλικ στον σύνδεσμο.

Οι απαντήσεις σας είναι σημαντικές για τη βελτίωση των σπουδών στην Ελλάδα και των προοπτικών των μελλοντικών φοιτητών. Η έρευνα αποτελεί μέρος της έρευνας EUROGRADUATE, η οποία θα επιτρέψει τη σύγκριση των συνθηκών εργασίας και διαβίωσης των αποφοίτων ανώτατης εκπαίδευσης στην Ελλάδα με άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Σημειώνεται ότι οι απαντήσεις σας είναι ανώνυμες και πλήρως εμπιστευτικές. Όλα τα δεδομένα της έρευνας θα φυλάσσονται ξεχωριστά από τις δικές σας πληροφορίες επικοινωνίας. Η συμμετοχή σας είναι εθελοντική, και θα τηρηθούν όλες οι νομικές απαιτήσεις της προστασίας δεδομένων.

Σας ευχαριστούμε πολύ εκ των προτέρων για τη συνεργασία και την υποστήριξή σας!

Με εκτίμηση,
Καθηγητής Κωνσταντίνος Καραμάνης
Αντιπρόεδρος Έρευνας και Δια Βίου Εκπαίδευσης ΕΑΠ και Επιστημονικός Υπεύθυνος έργου Γραφείου Διασύνδεσης ΕΑΠ

Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

ΑΠΟΦΑΣΗ: Εξ αποστάσεως όλες οι εξετάσεις στο ΕΑΠ!

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr