ΕΑΠ: Βγήκαν τα αποτελέσματα των υποτροφιών / Υποβολή ενστάσεων

ΕΑΠ: Βγήκαν τα αποτελέσματα των υποτροφιών Εαρινού Εξαμήνου 2021-2022 / Υποβολή ενστάσεων

Ελληνικό Ανοικτό ΠανεπιστήμιοΤο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο ανακοινώνει τα αποτελέσματα ελέγχου υποτροφιών Εαρινού Εξαμήνου 2021-2022. Λόγω της εφαρμογής του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Δεδομένων (ΕΕ) 2016/679, πραγματοποιείται ανά αίτηση, μέσω ειδικής εφαρμογής. Για να ενημερωθείτε για το αποτέλεσμα του ελέγχου της αίτησής σας πατήστε εδώ.

Την ενημερωτική σελίδα των φοιτητών του ΕΑΠ μπορείτε να την δείτε εδώ.


Μπορείτε να δείτε το χαρακτηρισμό της αίτησής υποτροφίας, κάνοντας χρήση των προσωπικών σας κωδικών. Σε περίπτωση απώλειας κωδικών ή οποιουδήποτε τεχνικού προβλήματος παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με την ομάδα τεχνικής υποστήριξη Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Προς διευκόλυνσή σας και για τον λόγο ότι ο όγκος των τηλεφωνικών κλήσεων την τρέχουσα περίοδο που δέχεται το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο είναι ιδιαίτερα αυξημένος, το ΕΑΠ συνιστά να επικοινωνείτε με το Γραφείο υποτροφιών αποκλειστικά μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Επιπλέον, ενημερώνονται οι υποψήφιοι ότι μπορούν να υποβάλουν ένσταση έως και τις 24 Οκτωβρίου 2022 εφόσον δεν συμπεριλαμβάνονται στους υποτρόφους.

Τι ορίζει ο κανονισμός χορήγησης υποτροφιών για την υποβολή ενστάσεων: 

...10. Το Γ.Υ. μετά την ανάρτηση των υποτρόφων ενημερώνει μόνο τους δικαιούχους μέσω των ηλεκτρονικών διευθύνσεων τους για την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και των διαδικασιών που ακολουθούνται για την ολοκλήρωση της ενέργειας. Η επιστροφή των δικαιούμενων χρηματικών ποσών διεκπεραιώνεται από το Τμήμα Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας.

11. Όσοι υποψήφιοι δε συγκεντρώνουν τα απαιτούμενα μόρια ώστε να συμπεριληφθούν στους υπότροφους του τρέχοντος ακαδημαϊκού έτους, έχουν το νόμιμο δικαίωμα υποβολής ένστασης εντός 20 ημερών από την ημερομηνία ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων χορήγησης υποτροφιών και την καταχώρησή τους στην ιστοσελίδα του ιδρύματος στο διαδίκτυο. Τονίζεται ότι νέα δικαιολογητικά τα οποία καταθέτουν οι φοιτητές για πρώτη φορά με την ένστασή τους θα κρίνονται εκπρόθεσμα εφόσον έχει παρέλθει η ημερομηνία υποβολής δικαιολογητικών με την αίτηση χορήγησης υποτροφίας και δε θα λαμβάνονται υπόψη.

12. Η Δ.Ε. ορίζει τριμελή επιτροπή εξέτασης των ενστάσεων που εξετάζει και αποφασίζει σε πρώτο και σε τελευταίο βαθμό τις τυχόν υποβληθείσες ενστάσεις.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr