Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα ΕΑΠ: «Ανάπτυξη Ψυχαγωγικού Λογισμικού (Game Development)

Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα ΚΕΔΙΒΙΜ ΕΑΠ: «Ανάπτυξη Ψυχαγωγικού Λογισμικού (Game Development)

Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο: Το Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου προσφέρει το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Επιμόρφωσης και Διά Βίου Μάθησης «Ανάπτυξη Ψυχαγωγικού Λογισμικού (Game Development)».

Το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα ( "Ανάπτυξη Ψυχαγωγικού Λογισμικού (Game Development)" είναι ένα αυτοτελές εξ αποστάσεως (e-learning) πρόγραμμα σπουδών που προσφέρεται από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (ΕΑΠ) από το 2018-19 και μαθαίνει στους εκπαιδευόμενους να δημιουργούν δικά τους παιχνίδια (video games) για υπολογιστές, tablets, κινητά τηλέφωνα και αντίστοιχες συσκευές. 


Σε ποιους απευθύνεται το πρόγραμμα:

 Το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα απευθύνεται σε εκπαιδευόμενους που σκοπεύουν να ασχοληθούν είτε ερασιτεχνικά είτε επαγγελματικά, είτε σε ατομικό είτε σε εταιρικό επίπεδο με το αντικείμενο της ανάπτυξης ψυχαγωγικού λογισμικού - βιντεοπαιχνιδιών. Το Πρόγραμμα παρέχει στους εκπαιδευόμενους γνώσεις και δεξιότητες που θα τους βοηθήσουν να προχωρήσουν σε άμεση επαγγελματική δραστηριότητα: 

• σε υπάρχουσες εταιρείες ανάπτυξης βιντεοπαιχνιδιών 

• σε σύσταση εταιριών ανάπτυξης βιντεοπαιχνιδιών 

• ως ελεύθεροι επαγγελματίες συνεργαζόμενοι με υπάρχουσες εταιρείες (ακόμα και του εξωτερικού - με καθεστώς τηλε-εργασίας) 

• ως αυτοαπασχολούμενοι ανεξάρτητοι developers 

Με αυτήν την προοπτική το Πρόγραμμα προβλέπεται να ωφελήσει ιδιαίτερα νέους σε ηλικία εκπαιδευόμενους που αναζητούν εργασία. Επιπλέον, απευθύνεται και στους ενεργούς φοιτητές του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου. 

Η παρακολούθηση πραγματοποιείται πλήρως εξ αποστάσεως και το κόστος ιδιαίτερα ανταγωνιστικό, ενώ παρέχονται και οικονομικές διευκολύνσεις σε ειδικές κατηγορίες.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, μπορείτε να επισκεφθείτε τη σελίδα του Πανεπιστημίου εδώ.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr