Ξεκίνησε η αξιολόγηση του ΕΑΠ -Πώς μπορούν να το αξιολογήσουν οι φοιτητές

Πώς θα αξιολογήσετε το ΕΑΠ

Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο: Η Μονάδα Εσωτερικής Αξιολόγησης (ΜΕΑ) του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου ενημερώνει την φοιτητική κοινότητα του Ιδρύματος ότι ξεκίνησε η αξιολόγηση των εξ αποστάσεως εξετάσεων του ακαδημαϊκού έτους 2021-2022. Η αξιολόγηση θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 30/9/2022. Στόχος της αξιολόγησης είναι η βελτίωση της ποιότητας των εξ αποστάσεως εξετάσεων, ως εκ τούτου η συμμετοχή των φοιτητών του ΕΑΠ είναι πολύτιμη.

Την ενημερωτική σελίδα των Φοιτητών του ΕΑΠ μπορείτε να την δείτε ΕΔΩ.


Προσοχή: Η συγκεκριμένη δράση αφορά μόνο τους/τις φοιτητές/τριες που συμμετείχαν στη διαδικασία των εξ αποστάσεως εξετάσεων τόσο για τα ΠΣ με εξαμηνιαία, όσο και με ετήσια διάρθρωση.

Για να συνδεθείτε στο σύστημα ηλεκτρονικής αξιολόγησης επισκεφτείτε τον παρακάτω σύνδεσμο. Στην υπηρεσία εισέρχεστε αποκλειστικά με τα στοιχεία με τα οποία συνδέεστε στις υπηρεσίες μητρώου του ΕΑΠ και όχι με το ακαδημαϊκό σας email:

Αξιολόγηση εξ Αποστάσεως Εξετάσεων (link)

Σε περίπτωση που έχετε ξεχάσει τα στοιχεία σύνδεσής σας στις υπηρεσίες μητρώου του ΕΑΠ, ανακτήσετε τους κωδικούς σας από τις παρακάτω διευθύνσεις*:

https://courses.eap.gr/login/forgot_password.php (για ΠΣ εξαμηνιαίας διάρθρωσης)

https://study.eap.gr/login/forgot_password.php (για ΠΣ ετήσιας διάρθρωσης)

(*Αν είστε ήδη συνδεδεμένος/η στο courses, θα πρέπει πρώτα να αποσυνδεθείτε και μετά να επισκεφτείτε τον παραπάνω σύνδεσμο).

Διευκρινίσεις:

  • Δεν υπάρχει δυνατότητα προσωρινής αποθήκευσης των απαντήσεων και συνέχισης εκ των υστέρων.
  • Με την επιλογή “Υποβολή και κλείδωμα ερωτηματολογίου” οι απαντήσεις σας αποθηκεύονται οριστικά.
  • Μετά την οριστική υποβολή δεν υπάρχει δυνατότητα τροποποίησης των απαντήσεων ούτε ακύρωσης του ερωτηματολογίου.

Νέος Γ.Γ. Ανώτατης Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας ο Πρόεδρος του ΕΑΠ Οδυσσέας Ζώρας

Το ΕΑΠ θα χορηγεί πέντε υποτροφίες σε κατοίκους μικρών νησιών της Ελληνικής μεθορίου ανά έτος

Συμβουλευτικές συνεδρίες από το ΕΑΠ για την επαγγελματική σταδιοδρομία των φοιτητών του

ΚΕΔΙΒΙΜ ΕΑΠ: Πρόγραμμα Σπουδών Στρατηγική Επιτυχημένων Εκθεσιακών Συμμετοχών για Επιχειρήσεις

Μονάδα Εσωτερικής Αξιολόγησης (MEA) ΕΑΠ

Η Μονάδα Εσωτερικής Αξιολόγησης (ΜΕΑ) είναι μία ανεξάρτητη μονάδα του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (ΕΑΠ) ιδρύθηκε με το Ν.2552/97 (όπως τροποποιήθηκε από το άρθρο 14 του Ν. 2817/2000, από το άρθρο 3 του Ν. 3027/2002, από το άρθρο 13 του Ν. 3260/2004 και από το άρθρο 19 του Ν. 3577/2007). Βασικός της στόχος είναι να συμβάλλει στην αναβάθμιση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών του ΕΑΠ μέσω των εργασιών που διεκπεραιώνει καθ’ όλη τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους.

Οι στόχοι της ΜΕΑ αφορούν στην αξιολόγηση της εκπαιδευτικής διαδικασίας του ΕΑΠ και πιο συγκεκριμένα των διδασκόντων, των θεματικών Ενοτήτων (ΘΕ), του εκπαιδευτικού υλικού και των διοικητικών υπηρεσιών. Επίσης, άλλες δραστηριότητες της Μονάδας είναι η επιμόρφωση του διδακτικού προσωπικού του ΕΑΠ, η εξωτερική αξιολόγηση και η επιστημονική έρευνα σε μεθόδους και διαδικασίες για τη διασφάλιση της ποιότητας εκπαιδευτικών τεχνολογιών.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr