Επίσκεψη Αντιπροέδρου ΕΑΠ Ευστ. Ευσταθόπουλου στην Κομοτηνή

Επίσκεψη Αντιπροέδρου ΕΑΠ Ευστ. Ευσταθόπουλου στην Κομοτηνή

Επίσκεψη Αντιπροέδρου Διοικητικών, Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Φοιτητικής Μέριμνας του ΕΑΠ, κ. Ευστάθιου Ευσταθόπουλου στο Παράρτημα Κομοτηνής

Πραγματοποίηση Εκδήλωσης Παραρτήματος Κομοτηνής από τον Αναπληρωτή Καθηγητή του ΕΑΠ, κ. Βλαχάκη Γεώργιο.


Το Παράρτημα του ΕΑΠ στην Κομοτηνή επισκέφθηκε ο Αντιπροέδρος Διοικητικών, Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Φοιτητικής Μέριμνας του ΕΑΠ, κ. Ευστάθιος Ευσταθόπουλος τη Δευτέρα, 11/4/2022. 

Στο πλαίσιο της επίσκεψης πραγματοποιήθηκε συνάντηση κλιμακίου του ΕΑΠ με την Αντιπρύτανη Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Φοιτητικής Μέριμνας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, κ. Γαβριηλίδου Ζωή, ενώ έλαβε χώρα μια εποικοδομητική συζήτηση τόσο για την παροχή ακαδημαϊκών υπηρεσιών εξ’ αποστάσεως, όσο και για την εκπαίδευση ενηλίκων. Παράλληλα, γόνιμος υπήρξε ο διάλογος με τον Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης, κ. Νίκο Τσαλικίδη, για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση δράσεων από κοινού και σε ιδιαίτερα καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η επίσκεψη στο Δήμαρχο Κομοτηνής, κ. Ιωάννη Γκαράνη, επιβεβαιώνοντας την αγαστή συνεργασία μεταξύ των δυο μερών και θέτοντας τις βάσεις για περαιτέρω επέκτασή της. Τέλος, κατά τη συνάντηση με τον Πρόεδρο του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης, κ. Αντώνη Γραβάνη συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν την οικονομία του τόπου και την επιχειρηματικότητα και δόθηκε βαρύτητα στην ανάγκη συνεργασίας του ΕΒΕΡ με το ΕΑΠ προς όφελος των μελών του.

Το απόγευμα της Δευτέρας, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κομοτηνής με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου, υλοποιήθηκε ενδιαφέρουσα δράση από το Παράρτημα με τίτλο «Από τη Γη στη Σελήνη και από τις κορυφές των πιο ψηλών βουνών στα βάθη των ωκεανών. Μια συνομιλία με τον Ιούλιο Βερν για την επιστήμη, την τεχνολογία και ένα βιώσιμο μέλλον για την ανθρωπότητα», όπου ο Αναπληρωτής Καθηγητής του ΕΑΠ και Διευθυντής του ΠΜΣ «Επικοινωνία της Επιστήμης», κ. Γεώργιος Βλαχάκης, επικοινώνησε σε παιδιά, ηλικίας από 8 έως 15 ετών, τον θαυμαστό κόσμο του Ιούλιου Βερν κατορθώνοντας να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον ενός ιδιαίτερα απαιτητικού κοινού.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr