ΕΑΠ / Γνωρίστε τους υποψήφιους των Φοιτητικών Εκλογών

ΕΑΠ / Γνωρίστε τους υποψήφιους των Φοιτητικών Εκλογών

Φοιτητικές Εκλογές 2022: Ενόψει των εκλογών για την ανάδειξη εκπροσώπων για τα όργανα του Ιδρύματος και με σκοπό την ενημέρωση του εκλεκτορικού σώματος, το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο προχωρά στην Προβολή των υποψηφίων (μέσω ειδικής σελίδας) για την εκπροσώπηση φοιτητών και υποψηφίων διδακτόρων στα όργανα του ΕΑΠ.

Τα «Φοιτητικά Νέα» αναδημοσιεύουν τα στοιχεία με σκοπό διευκολύνουν την γνωριμία της φοιτητικής κοινότητας με τους υποψηφίους.


Η εκλογική διαδικασία θα διεξαχθεί στις 15 Μαρτίου 2022 μέσω του συστήματος ΖΕΥΣ και συγκεκριμένα μέσω της «Ψηφιακής Κάλπης ΖΕΥΣ» του Εθνικού Δικτύου Υποδομών Τεχνολογίας και Έρευνας (ΕΔΥΤΕ Α.Ε.). 

Την ενημερωτική σελίδα των φοιτητών του ΕΑΠ μπορείτε να την δείτε εδώ.

Γνωρίστε τους υποψηφίους

1η Κατηγορία υποψηφίων για την εκπροσώπηση προπτυχιακών φοιτητών στη Διοικούσα Επιτροπή  

ΒΗΤΤΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ

Αγαπητές συμφοιτήτριες,

Αγαπητοί συμφοιτητές,

Ονομάζομαι Φωτεινή Βήττου και είμαι εργαζόμενη, μητέρα τριών παιδιών και φοιτήτρια στο πρόγραμμα της Δημόσιας Διοίκησης (ΔΗΔ) από το χειμερινό εξάμηνο του 2018. Στο ΕΑΠ πραγματώνω το όνειρό μου να αποκτήσω μόρφωση και πτυχίο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Και θέλω αυτό το όνειρό μου, όνειρο πολλών από εσάς επίσης αλλά και ασχέτως των λόγων που είναι ο καθένας μας εδώ, να πλαισιώνεται από τους καλύτερους όρους, αντίστοιχους των σκληρών κόπων μας. Αναγνωρίζω όσα μου προσφέρει το ΕΑΠ αλλά έχω παράλληλα επίγνωση ότι πολλά πρέπει να γίνουν ακόμη και πολλά να αλλάξουν, ώστε τα αποτελέσματα της προσπάθειάς μας να υλοποιούνται μέσα σε, όσο γίνεται, ευνοϊκές και εύρυθμες συνθήκες και να είναι τα καλύτερα δυνατά για όλες και όλους.

Με αυτή την επίγνωση πορεύομαι και προσπαθώ αδιάκοπα από την αρχή των σπουδών μου ούσα ιδρυτικό στέλεχος του Συλλόγου Φοιτητών της ΔΗΔ και νυν πρόεδρος του. Σε αυτή την πορεία διαπίστωσα πως πολλά από τα θέματα και τις διεκδικήσεις μας που αφορούν τη ΔΗΔ, αφορούν όλα τα προγράμματα του ΕΑΠ. Με την πεποίθηση ότι ως φοιτήτριες και φοιτητές μας ενώνουν κοινά προβλήματα και κοινοί στόχοι, τώρα, που μας δόθηκε το αυτονόητο δικαίωμα για πρόσβαση στις συνεδριάσεις της Διοικούσας Επιτροπής του ΕΑΠ, διεκδικώ την εκλογή μου και την τιμή να μας εκπροσωπώ, ώστε με δυναμισμό και σοβαρότητα να πετύχουμε ακόμη περισσότερα, καλύπτοντας όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά τα αιτήματα και τις αγωνίες μας ως προπτυχιακών φοιτητριών/ών. Στόχος μου είναι το πλεονέκτημα της παρουσίας μας στη Διοικούσα και ο θεσμός του εκπροσώπου των φοιτητριών/των να αποκτήσει ουσιαστική υπόσταση.

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για την τιμή που ενδεχομένως θα μου κάνετε. Σε κάθε περίπτωση είναι σημαντικό να πάρουμε όλες και όλοι μέρος στις εκλογές της 15ης/3/2022, για να αποδείξουμε ότι ενδιαφερόμαστε για όσα αποφασίζονται για εμάς, τις σπουδές μας και το μέλλον μας. Καλή μας επιτυχία!

Γνωριμία με την υποψήφια: Δευτέρα 14 Μαρτίου 2022, 16:30 – 17:30, Αίθουσα Τηλεδιάσκεψης


ΚΑΦΙΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Αξιότιμοι συμφοιτητές και συμφοιτήτριες
Υποβάλλω υποψηφιότητα για εκπρόσωπος των φοιτητών στη Διοικούσα Επιτροπή του ΕΑΠ. Βασικός μου στόχος είναι η εκπροσώπηση των φοιτητών στη Διοικούσα Επιτροπή του ΕΑΠ ώστε να επιλυθούν προβλήματα που αφορούν τις σπουδές στο ΕΑΠ. Σε αυτά συγκαταλέγονται τόσο το διδακτικό υλικό που προσφέρεται στους φοιτητές, οι Ομαδικές Συμβουλευτικές Συναντήσεις που είναι μεγάλης διάρκειας και κουράζουν τους φοιτητές, ο κανονισμός υποτροφιών με τις συχνές αλλαγές καθώς και οι συνεχής αλλαγές στο Ε.Α.Π.
Επιπλέον προβλήματα αποτελούν οι αυξανόμενες εργασίες με σύντομες προθεσμίες υποβολής καθώς και η κατάργηση της εξεταστικής του Φεβρουαρίου όσο και οι δυνατότητες εξόφλησης των διδάκτρων. Η εκπροσώπηση στη Διοικούσα Επιτροπή προϋποθέτει την απαλλαγή από πολιτικές σκοπιμότητες και προσωπικές προκαταλήψεις με στόχο ένα καλύτερο ΕΑΠ για όλους.
Για οποιαδήποτε επικοινωνία μαζί μου παρακαλώ όπως αποστείλετε μήνυμα στο ακαδημαϊκό μου e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. καθώς και στο τηλέφωνο που βρίσκεται στο βιογραφικό μου.

Γνωριμία με τον υποψήφιο: Δευτέρα 14 Μαρτίου 2022, 11:00 – 12:00, Αίθουσα Τηλεδιάσκεψης


ΚΟΤΤΙΚΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Βιογραφικό Σημείωμα Υποψηφίου

Σύντομη Δήλωση Υποψηφίου, σε μορφή παραγράφου (έως 300 λέξεις)

Γνωριμία με τον υποψήφιο: Ημέρα, Ώρα, Αίθουσα Τηλεδιάσκεψης

(ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΠΡΟΣΘΗΚΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ)


ΜΕΛΕΤΙΟΥ ΗΛΙΑΣ

Αγαπητές συμφοιτήτριες και αγαπητοί συμφοιτητές ονομάζομαι Μελετίου Ηλίας, είμαι 32 ετών, εργάζομαι στα Ελληνικά πετρέλαια( ΒΕΑ) Βιομηχανικές εγκαταστάσεις Ασπροπύργου, είμαι  φοιτητής στην ΔΕΟ (Διοίκηση επιχειρήσεων και οργανισμών) υποψήφιος για την εκπροσώπηση προπτυχιακών φοιτητών στη Διοικούσα Επιτροπή (Δ.Ε.)  του Ε.Α.Π. και ζητώ την στήριξή σας αλλά πρωτίστως την συμμετοχή σας, στις εκλογές που θα διενεργηθούν στις 15/3/2022, ημέρα Τρίτη κι ώρα 09:00-17:00 μέσω της “Ψηφιακής Κάλπης ΖΕΥΣ”.

Ο στόχος μου για την εκπροσώπηση των προπτυχιακών φοιτητών στην Διοικούσα επιτροπή του ΕΑΠ είναι να δοθεί λύση στα πάγια αιτήματα μας.

  1. Μείωση οικονομικής συμμετοχής ( όλες οι ΟΣΣ γίνονται διαδικτυακά, τα έξοδα έχουν μειωθεί, είναι ρεαλιστικό να μειωθεί και η οικονομική συμμετοχή όλων μας )
  2. Πλήρη επαγγελματικά δικαιώματα και αναγνώριση των προπτυχιακών προγραμμάτων ΕΠΟ ( Ευρωπαϊκός Πολιτισμός) και ΕΛΠ ( Ελληνικός Πολιτισμός)
  3. Δημιουργία νέων προπτυχιακών προγραμμάτων
  4. Περισσότερες δόσεις για την αποπληρωμή της οικονομικής συμμετοχής
  5. Ανανέωση των επιστημονικών συγγραμμάτων 

Γνωριμία με τον υποψήφιο: Ημέρα, Ώρα, Αίθουσα Τηλεδιάσκεψης


ΧΑΡΙΤΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ

Βιογραφικό Σημείωμα Υποψηφίου

Σύντομη Δήλωση Υποψηφίου, σε μορφή παραγράφου (έως 300 λέξεις)

Γνωριμία με τον υποψήφιο: Ημέρα, Ώρα, Αίθουσα Τηλεδιάσκεψης

(ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΠΡΟΣΘΗΚΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ)


2η Κατηγορία υποψηφίων για την εκπροσώπηση μεταπτυχιακών φοιτητών στη Διοικούσα Επιτροπή

ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Βιογραφικό Σημείωμα Υποψηφίου (ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΠΡΟΣΘΗΚΗΣ ΑΡΧΕΙΟΥ)

Αγαπητοί/ες Φοιτητές/τριες,

Ονομάζομαι Ιωάννης Αρβανιτάκης. Κατάγομαι από τον Πύργο Ηλείας, αλλά διαμένω στην Αθήνα λόγω της εργασίας μου. Είμαι πτυχιούχος (BSc) Κοινωνιολογίας και Ψυχολογίας και την τρέχουσα περίοδο παρακολουθώ το Δι-ιδρυματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Διαχείριση Γήρανσης και Χρόνιων Νοσημάτων», το οποίο προσφέρεται από τη Σχολή Κοινωνικών Επιστημών του Ε.Α.Π. και το Τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. 

Η πρωτοβουλία του Πανεπιστημίου μας για ανάδειξη εκπροσώπων φοιτητών στη Διοικούσα Επιτροπή και στη Μονάδα Διασφάλισης Ποιότητας, αποτελεί μια σημαντική εξέλιξη, στην ήδη πετυχημένη πορεία του Ιδρύματος, και την πρωτοβουλία αυτή οφείλουμε να την στηρίξουμε.

Όπως έχετε ενημερωθεί, ο εκπρόσωπος των φοιτητών παρίσταται στις συνεδριάσεις, όπου συζητούνται φοιτητικά θέματα, χωρίς δικαίωμα ψήφου. Αυτό το γεγονός, δεν πρέπει να αποτελεί αποτρεπτική αιτία για μη συμμετοχή μας στην εκλογική διαδικασία, καθώς η σημαντικότητα της εκλογής και της παρουσίας του εκπροσώπου βρίσκει νόημα στο σημαντικό γεγονός της άμεσης επαφής-επικοινωνίας με τη Διοικούσα Επιτροπή του Ε.Α.Π. και κυρίως την παρουσίαση των αιτημάτων μας, αλλά και των ιδεών/ απόψεων μας, εντός ενός οργανωμένου και θεσμοθετημένου πλαισίου.

Κλείνοντας, θα ήθελα να αναφέρω ότι είναι η πρώτη φορά που λαμβάνω μέρος σε εκλογική διαδικασία στον ακαδημαϊκό χώρο. Θεωρώ ότι πρέπει όλοι να στηρίξουμε την πρωτοβουλία του Πανεπιστημίου και με τη συμμετοχή μας στις εκλογές της 17ης Μαρτίου 2022, να θέσουμε τη βάση τόσο για τους επόμενους φοιτητές/ συναδέλφους, όσο και για την ανάδειξη του θεσμού της φοιτητικής εκπροσώπησης.

Γνωριμία με τον υποψήφιο: Τρίτη 15/03/2022, 18:00 – 20:00, Αίθουσα Τηλεδιάσκεψης


ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΚΟΣΜΑΣ

Ονομάζομαι Δημητριάδης Κοσμάς και βρίσκομαι στο δεύτερο έτος του μεταπτυχιακού προγράμματος «Εκπαίδευση & Τεχνολογίες σε συστήματα εξ αποστάσεως διδασκαλίας & μάθησης – Επιστήμες της Αγωγής».

Το συγκεκριμένο μεταπτυχιακό με έφερε σε επαφή με τις θεμελιώδεις αρχές της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης και τα οφέλη που αυτή μπορεί να προσφέρει. Ταυτόχρονα όμως, μου έδειξε τα προβλήματα και τις δυσκολίες, που πιθανόν να αντιμετωπίσουν οι εκπαιδευόμενοι της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.

Οι λόγοι αυτοί με ώθησαν να υποβάλλω υποψηφιότητα για τη θέση του μεταπτυχιακού φοιτητή στη Διοικούσα Επιτροπή. Θέλω να συνδυάσω αρμονικά τις γνώσεις που αποκόμισα με τα προσωπικά μου βιώματα και με τις δυνάμεις που διαθέτω να προσφέρω όσα περισσότερα μπορώ από τη συγκεκριμένη θέση.

Για να το υλοποιήσω αυτό, θα προσπαθήσω στο μέτρο του δυνατού να αναπτύξω τις απόψεις μου, προτείνοντας στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο τρόπους βελτίωσης και υποστήριξης των φοιτητών. Ταυτόχρονα, θα προσπαθήσω να εκπροσωπήσω όσο το δυνατό καλύτερα τους συμφοιτητές μου και θα είμαι πάντα στη διάθεσή τους να ακούσω τις δικές τους προτάσεις, τους προβληματισμούς τους και τα άγχη που πιθανόν να αντιμετωπίζουν, κατά τη διάρκεια των σπουδών τους.

Εν κατακλείδι, θα ήθελα να ζητήσω από εσάς την ημέρα των εκλογών να με τιμήσετε με την ψήφο εμπιστοσύνη σας.

Γνωριμία με τον υποψήφιο: Ημέρα, Ώρα, Αίθουσα Τηλεδιάσκεψης


ΧΑΡΙΤΑΤΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑΣ

Βιογραφικό Σημείωμα Υποψηφίου

Σύντομη Δήλωση Υποψηφίου, σε μορφή παραγράφου (έως 300 λέξεις)

Γνωριμία με τον υποψήφιο: Ημέρα, Ώρα, Αίθουσα Τηλεδιάσκεψης

(ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΠΡΟΣΘΗΚΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ)


 
3η Κατηγορία υποψηφίων για την εκπροσώπηση Υποψηφίων Διδακτόρων στη Διοικούσα Επιτροπή
 

ΜΠΑΚΟΥΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Αγαπητοί φίλοι και φίλες υποψήφιοι Διδάκτορες, ονομάζομαι Μπακούρος Χρήστος.
Με χαρά ανακοινώνω την υποψηφιότητα μου για τις εκλογές στην συμμετοχή φοιτητών στην Διοικούσα Επιτροπή του ΕΑΠ.
Η χαρά μου είναι εξίσου μεγάλη γιατί το 2017, ως Πρόεδρος του Συλλόγου φοιτητών του Προγράμματος ΔΕΟ, συμμετείχα και μίλησα στην αρμόδια Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων στην Βουλή βάζοντας το λιθαράκι μου, για αυτό που σήμερα και μετά από 5 χρόνια, επιτέλους υλοποιεί το ΕΑΠ, την συμμετοχή των φοιτητών στην ΔΕ ΕΑΠ.
Δείτε το σχετικό βίντεο

Το ΕΑΠ ως προπτυχιακός, μεταπτυχιακός και σήμερα ως υποψήφιος Διδάκτωρ που πρόσφερε πολλά και μου έδωσε πολλά με τις γνώσεις και εμπειρίες που απόκτησα από την φοίτηση μου σε αυτό.
Θεωρώ ότι μπορώ μέσω των πολλών εμπειριών μου όλα αυτά τα χρόνια, να προσφέρω στην συνεχείς αναβάθμιση του και ιδιαίτερα στο κομμάτι των Διδακτορικών φοιτητών, με την συμμετοχή μου στην ΔΕ ΕΑΠ
Η συμμετοχή μου στα θεσμικά όργανα της Σχολής Κοινωνικής Επιστημών μέσω της θέσεως μου ως Προέδρου του Συλλόγου Φοιτητών ΔΕΟ ΕΑΠ για περίπου 7 χρόνια μου δίνει και τα εχέγγυα της επιτυχίας.
Επίσης θεωρώ ότι οι απόφοιτοι των σχολών και ιδιαίτερα οι απόφοιτοι Διδάκτορες του ΕΑΠ μπορούν και πρέπει να προσφέρουν δυναμικά με τις σκέψεις τους αλλά και λειτουργικά με τις εμπειρίες τους, στην εν γένει ανάπτυξη του Πανεπιστημίου και να έχουν προτεραιότητα και μοριοδότηση στην συμμετοχή τους ως μέλη ΣΕΠ ΕΑΠ εάν και εφόσον το επιθυμούν.

Αγαπητοί φίλοι και φίλες υποψήφιοι Διδάκτορες,
Ζητώ την ψήφο σας για να είμαι και εγώ αρωγός σε αυτή την ουσιαστική προσπάθεια συμμετοχής των υποψήφιων Διδακτόρων στην Διοικούσα Επιτροπή του ΕΑΠ.

Σας ευχαριστώ

Γνωριμία με τον υποψήφιο: Τρίτη 15 Μαρτίου, 20:00 – 22:30, Αίθουσα Τηλεδιάσκεψης


ΡΙΖΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑΣ

Βιογραφικό Σημείωμα Υποψηφίου

Εύχομαι, όλοι μαζί να συνθέσουμε μία δυναμική ομάδα, που θα αφουγκραστεί την αγωνία του Φοιτητή και της κοινωνίας, θα υπηρετήσει τις αρχές και τις αξίες του Ιδρύματος, θα αγωνιστεί – εργαστεί αδιάκοπα και ανιδιοτελώς, με βασικό σκοπό, την υλοποίηση του οράματος για ένα Δημόσιο, Ανοικτό, Σύγχρονο και Εξωστρεφές Πανεπιστήμιο.

Γνωριμία με τον υποψήφιο: Ημέρα, Ώρα, Αίθουσα Τηλεδιάσκεψης

(ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΠΡΟΣΘΗΚΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ)


 
4η Κατηγορία υποψηφίων για την εκπροσώπηση προπτυχιακών φοιτητών στη Μονάδα Διασφάλισης Ποιότητας 

ΝΙΖΑΜΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Βιογραφικό Σημείωμα Υποψηφίου

Σύντομη Δήλωση Υποψηφίου, σε μορφή παραγράφου (έως 300 λέξεις)

Γνωριμία με τον υποψήφιο: Ημέρα, Ώρα, Αίθουσα Τηλεδιάσκεψης

(ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΠΡΟΣΘΗΚΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ)


 
5η Κατηγορία υποψηφίων για την εκπροσώπηση μεταπτυχιακών φοιτητών και των Υποψηφίων Διδακτόρων στη Μονάδα Διασφάλισης Ποιότητας

ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

Βιογραφικό Σημείωμα Υποψηφίου

Σύντομη Δήλωση Υποψηφίου, σε μορφή παραγράφου (έως 300 λέξεις)

Γνωριμία με τον υποψήφιο: Ημέρα, Ώρα, Αίθουσα Τηλεδιάσκεψης

(ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΠΡΟΣΘΗΚΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ)


 

ΠΑΝΔΡΕΜΜΕΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Ονομάζομαι Δημήτρης Πανδρεμμένος, είμαι 38 ετών και κατάγομαι από τη Λάρισα στην οποία ζω και εργάζομαι ως αστυνομικός, υπηρετών στο Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας.

Είμαι μεταπτυχιακός φοιτητής του προγράμματος «Αθλητικές Σπουδές: Κοινωνιολογία, Ιστορία, Ανθρωπολογία του Αθλητισμού» και είμαι υποψήφιος για την εκπροσώπηση μεταπτυχιακών φοιτητών στη Μονάδα Διασφάλισης Ποιότητας του ΕΑΠ.

Η πρότερη εμπειρία μου με το ΕΑΠ, ως μεταπτυχιακός φοιτητής του Μεταπτυχιακού Προγράμματος «Σύγχρονες Δημοσιογραφικές Σπουδές», μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις ως προς την αρτιότητα των προγραμμάτων σπουδών, την υψηλή ακαδημαϊκή κατάρτιση των διδασκουσών και διδασκόντων, καθώς και το γνωσιακό επίπεδο φοιτητριών – φοιτητών.

Φύσει δραστήριος και κοινωνικός, κάτι που άλλωστε καταμαρτυρούν οι προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές μου στο χώρο της δημοσιογραφίας και επικοινωνίας, εραστής των ξένων γλωσσών και κυνηγός της διαπροσωπικής επαφής κάθε μορφής, ευελπιστώ ότι ενδεχόμενη εκλογή μου θα συνεισφέρει στην αναβάθμιση, κατά το δοκούν, της ποιοτικής στάθμης του ΕΑΠ.

Στα ενδιαφέροντά μου συγκαταλέγονται η γεωπολιτική, η γεωγραφία, η φιλοσοφία και η ποίηση.

Ευχόμενος κάθε επιτυχία στην αξιότιμη συνυποψήφια και στον αξιότιμο συνυποψήφιο, ζητώ τη στήριξή σας στην επικείμενη εκλογική διαδικασία.

Σας ευχαριστώ.

Με εκτίμηση,

Δημήτρης Πανδρεμμένος

Γνωριμία με τον υποψήφιο: Ημέρα, Ώρα, Αίθουσα Τηλεδιάσκεψης


ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

Βιογραφικό Σημείωμα Υποψηφίου

Σύντομη Δήλωση Υποψηφίου, σε μορφή παραγράφου (έως 300 λέξεις)

Γνωριμία με τον υποψήφιο: Ημέρα, Ώρα, Αίθουσα Τηλεδιάσκεψης

(ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΠΡΟΣΘΗΚΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ)


  • Οι υποψήφιοι για την εκπροσώπηση προπτυχιακών φοιτητών στη Διοικούσα Επιτροπή (Δ.Ε.) του ΕΑΠ τους:
α/αΕπώνυμοΌνομαΑρ. Πρωτ. Αίτησης
1ΒΗΤΤΟΥΦΩΤΕΙΝΗ5130/28-02-2022
2ΚΟΤΤΙΚΙΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ5135/28-02-2022
3ΜΕΛΕΤΙΟΥΗΛΙΑ5126/28-02-2022
4ΧΑΡΙΤΟΥΔΕΣΠΟΙΝΑ5140/28-02-2022
  • Οι υποψήφιοι για την εκπροσώπηση μεταπτυχιακών φοιτητών στη Διοικούσα Επιτροπή (Δ.Ε.) του ΕΑΠ τους:
α/αΕπώνυμοΌνομαΑρ. Πρωτ. Αίτησης
1ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗΙΩΑΝΝΗ5128/28-02-2022
2ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΚΩΣΜΑ5132/28-02-2022
3ΧΑΡΙΤΑΤΟΣΠΥΡΙΔΩΝΑ5139/28-02-2022
  • Οι υποψήφιοι για την εκπροσώπηση Υποψηφίων Διδακτόρων στη Διοικούσα Επιτροπή (Δ.Ε.) του ΕΑΠ τους:
α/αΕπώνυμοΌνομαΑρ. Πρωτ. Αίτησης
1ΜΠΑΚΟΥΡΟΧΡΗΣΤΟ5129/28-02-2022
2ΡΙΖΟΣΠΥΡΙΔΩΝΑ5137/28-02-2022
  • Οι υποψήφιοι για την εκπροσώπηση προπτυχιακών φοιτητών στη Μονάδα Διασφάλισης Ποιότητας (ΜΟ.ΔΙ.Π.) του ΕΑΠ τον:
α/αΕπώνυμοΌνομαΑρ. Πρωτ. Αίτησης
1ΝΙΖΑΜΙΔΗΧΡΗΣΤΟ5124/28-02-2022
  • Οι υποψήφιοι για την εκπροσώπηση μεταπτυχιακών φοιτητών και των Υποψηφίων Διδακτόρων στη Μονάδα Διασφάλισης Ποιότητας (ΜΟ.ΔΙ.Π.) του ΕΑΠ τους:
α/αΕπώνυμοΌνομαΑρ. Πρωτ. Αίτησης
1ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΑΝΑΣΤΑΣΙΟ5134/28-02-2022
2ΠΑΝΔΡΕΜΜΕΝΟΔΗΜΗΤΡΙΟ5123/28-02-2022
3ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗΧΡΙΣΤΙΝΑ5136/28-02-2022

---

Εκπροσώπηση - συμμετοχή στη Διοικούσα Επιτροπή - Θητεία

1. Στις συνεδριάσεις της Διοικούσας Επιτροπής του Ιδρύματος μετέχει, χωρίς δικαίωμα ψήφου, ένας εκπρόσωπος κάθε κατηγορίας των φοιτητών (προπτυχιακών, μεταπτυχιακών) και υποψηφίων διδακτόρων μόνο όταν συζητούνται φοιτητικά θέματα, όπως αυτά καθορίζονται κάθε φορά από την ημερήσια διάταξη της Συνεδρίασης.

2. Η θητεία των εκπροσώπων των ως άνω κατηγοριών των φοιτητών και των υποψηφίων διδακτόρων είναι ετήσια, χωρίς δυνατότητα επανεκλογής.

3. Η πρόσκληση στους εκπροσώπους των φοιτητών για τη συμμετοχή τους στις συνεδριάσεις της Διοικούσας Επιτροπής πραγματοποιείται με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ή με κάθε άλλο πρόσφορο μέσο.

4. Η Διοικούσα Επιτροπή συγκροτείται, λειτουργεί, συνεδριάζει και λαμβάνει αποφάσεις  νόμιμα χωρίς την εκλογή και χωρίς τη συμμετοχή εκπροσώπων των ως άνω κατηγοριών των φοιτητών και των υποψηφίων διδακτόρων.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα. 

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr