Διαγωνισμός φωτογραφίας για τους αποφοίτους του ΕΑΠ ενόψει ορκωμοσιών

Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο διοργανώνει Διαγωνισμό Φωτογραφίας στο Instagram

Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο: Στον Διαγωνισμό μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι απόφοιτοι/ες των Προπτυχιακών και Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων, οι οποίοι/ες θα έχουν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με φόντο το λογότυπο του ΕΑΠ κατά την έξοδό τους από τις ορκωμοσίες και τις τελετές απονομής σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα.

ΝΕΟ: Οι νικήτριες του διαγωνισμού φωτογραφίας του ΕΑΠ


ΕΑΠ / Πρόγραμμα Ορκωμοσιών Μαρτίου 2022

Η συμμετοχή πραγματοποιείται με την εξής διαδικασία:

  1. Ανεβάζετε τη φωτογραφία στο προφίλ σας στο Instagram με hashtag #hellenicopenuniversity.
  2. Ακολουθείτε τη Σελίδα του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου στο Instagram (link)
  3. Εγγράφεστε στο Δίκτυο Αποφοίτων του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (link)

H φωτογραφία που θα συγκεντρώσει τα περισσότερα like, θα κερδίσει την πρώτη θέση στον διαγωνισμό. Ο/Η νικητής/ήτρια θα λάβει υποτροφία σε Πρόγραμμα του Κέντρου Επιμόρφωσης και δια βίου Μάθησης (Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ.) του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, την οποία χορηγεί το Δίκτυο Αποφοίτων του Ιδρύματος. Ο/Η νικητής/ήτρια θα επιλέξει το Πρόγραμμα της αρεσκείας του/της.

Οι διαγωνιζόμενοι/ες, των οποίων οι φωτογραφίες θα καταλάβουν τη δεύτερη και την τρίτη θέση, θα κερδίσουν αντιστοίχως ένα βιβλίο του Εκδοτικού Οίκου του ΕΑΠ της επιλογής τους.

Ο διαγωνισμός ξεκινά στις 11/3/2022 και θα ολοκληρωθεί στις 11/4/2022. Οι νικητές/ήτριες θα ανακοινωθούν στις 13/4/2022.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε με τον λογαριασμό του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου στο Instagram.

ΕΑΠ: Νέα ενημέρωση για τις Ορκωμοσίες

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr