Το ΕΑΠ υποδέχεται τους πρωτοετείς φοιτητές του

Το ΕΑΠ υποδέχεται τους πρωτοετείς φοιτητές του

Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο: Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο διοργανώνει εκδήλωση υποδοχής νεοεισαχθέντων (πρωτοετών) φοιτητών, την Τετάρτη 13/10/2021 και ώρες 18:00 – 20:00. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά και θα μεταδοθεί μέσω Live-streaming (μετάδοση μέσω YouTube).

Την ενημερωτική σελίδα των φοιτητών του ΕΑΠ μπορείτε να την δείτε εδώ.


Η επιστολή του Αντιπροέδρου Διοικητικών Υποθέσεων, Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Φοιτητικής Μέριμνας Καθηγητή Ευστάθιου Ευσταθόπουλου» προς τις/τους πρωτοετείς φοιτήτριες/φοιτητές Ακ. Έτους 2021-2022:

Αγαπητές φοιτήτριες, Aγαπητοί φοιτητές,

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας να σπουδάσετε στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, το μοναδικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο της χώρας και το μοναδικό το οποίο προσφέρει εξολοκλήρου σπουδές εξ αποστάσεως, αξιοποιώντας και εφαρμόζοντας την παιδαγωγική και διδακτική μεθοδολογία της Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης.

Με την παρούσα επιστολή σας ενημερώνουμε ότι για πρώτη φορά το Πανεπιστήμιό μας οργανώνει εκδήλωση υποδοχής νεοεισαχθέντων (πρωτοετών) φοιτητών, την Τετάρτη 13/10/2021 (18:00 – 20:00).

Λόγω του χαρακτήρα του Πανεπιστημίου μας, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά και θα μεταδοθεί μέσω Live-streaming (μετάδοση μέσω YouTube).

Στην κεντρική εκδήλωση θα απευθύνουν χαιρετισμό ο Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Άγγελος Συρίγος, ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του ΕΑΠ Καθηγητής Οδυσσέας Ιωάννης Ζώρας, ο Αντιπρόεδρος Διοικητικών Υποθέσεων, Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Φοιτητικής Μέριμνας Καθηγητής Ευστάθιος Ευσταθόπουλος, ο Αντιπρόεδρος Οικονομικού Προγραμματισμού και Ανάπτυξης Αναπληρωτής Καθηγητής Γεώργιος Σκρουμπής και ο Αντιπρόεδρος Έρευνας και Δια Βίου Εκπαίδευσης Αναπληρωτής Καθηγητής Κωνσταντίνος Καραμάνης. 

Θα ακολουθήσει χαιρετισμός και παρουσίαση των Σχολών του ΕΑΠ από τους Κοσμήτορες κάθε Σχολής σε ξεχωριστό για κάθε Σχολή σύνδεσμο μετάδοσης μέσω Live-streaming (μετάδοση μέσω YouTube), ενώ η παρουσίαση κάθε Προγράμματος Σπουδών (Π.Σ.) θα πραγματοποιηθεί από το Διευθυντή του Π.Σ. μέσω αίθουσας Webex, ο σύνδεσμος της οποίας είναι διαθέσιμος στο Ημερολόγιο του κάθε προγράμματος, στους Ψηφιακούς Χώρους Εκπαίδευσης, στην αντίστοιχη ημερομηνία.

Ο σύνδεσμος της μετάδοσης της τελετής υποδοχής (Κεντρική Εκδήλωση) είναι: https://youtu.be/Qs2QUQdNSag

Οι σύνδεσμοι της μετάδοσης της παρουσίασης των Σχολών του ΕΑΠ από τους Κοσμήτορες κάθε Σχολής είναι:

  1. Σύνδεσμος Σχολής Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας: https://youtu.be/lDrpDxOYGe0
  2. Σύνδεσμος Σχολής Κοινωνικών Επιστημών: https://youtu.be/FdXa9_Jc2Ao
  3. Σύνδεσμος Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών: https://youtu.be/7W3HGAXHdXk
  4. Σύνδεσμος Σχολής Εφαρμοσμένων Τεχνών & Βιώσιμου Σχεδιασμού: https://youtu.be/6fTo5QQ0MoU

Εκ μέρους της Διοίκησης και όλου του Ακαδημαϊκού, Διοικητικού και Τεχνικού προσωπικού του ΕΑΠ, σας καλωσορίζουμε και σας ευχόμαστε καλή ακαδημαϊκή χρονιά και καλή επιτυχία στις σπουδές σας.

Ο Αντιπρόεδρος Διοικητικών Υποθέσεων, Ακαδημαϊκών
Υποθέσεων & Φοιτητικής Μέριμνας

Ευστάθιος Ευσταθόπουλος Καθηγητής

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr