ΕΑΠ: Οκτώ Σύντομα Προγράμματα Σπουδών για Επιστήμονες από τη Σχολή Θετικών Επιστημών & Τεχνολογίας

ΕΑΠ: Οκτώ Σύντομα Προγράμματα Σπουδών για Επιστήμονες από τη Σχολή Θετικών Επιστημών & Τεχνολογίας

Ελληνικό Ανοικτό ΠανεπιστήμιοΈναρξη Οκτώ Σύντομων Προγραμμάτων Σπουδών της Σχολής Θετικών Επιστημών & Τεχνολογίας του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου.

Ξεκίνησαν τα οκτώ (8) Σύντομα Προγράμματα Σπουδών (ΣΠΣ) της Σ.Θ.Ε.Τ., τα οποία απευθύνονται σε επιστήμονες που επιθυμούν να παρακολουθήσουν Προγράμματα σε σύγχρονα επιστημονικά αντικείμενα που καλύπτει η Σχολή. Τα Προγράμματα έχουν τη μορφή e-learning και θα διαρκούν από 10 εβδομάδες έως 32 εβδομάδες. Επιπλέον, τα 8 ΣΠΣ της Σ.Θ.Ε.Τ αντιστοιχούν σε 5 έως 20 ECTS και εντάσσονται στο 5ο, 6ο & 7ο του Ευρωπαϊκού Πλαισίου Προσόντων (EQF), τα οποία οδηγούν σε Πιστοποιητικό Προπτυχιακής & Μεταπτυχιακής Επιμόρφωσης του Ε.Α.Π.


Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα από 01/09/2021 έως 24/09/2021  αποκλειστικά ηλεκτρονικά.

Οι τίτλοι των 8 ΣΠΣ της Σ.Θ.Ε.Τ είναι οι ακόλουθοι:

  • Εφαρμογές Γεωργίας Ακριβείας (ΕΓΑ) – Έναρξη Οκτώβριος 2021
  • Εισαγωγή στη Διαχείριση Αποβλήτων (ΕΔΑ) – Έναρξη Οκτώβριος 2021
  • Φυσικά καταστροφικά φαινόμενα υπό το πρίσμα της κλιματικής αλλαγής (NHzCC) – Έναρξη Οκτώβριος 2021
  • Σχεδίαση ενσωματωμένων συστημάτων και εφαρμογές μικροελεγκτών στο Διαδίκτυο των Πραγμάτων (IoT) (Embedded system design and microcontroller applications for the Internet of Things) (ΣΕΣ)  – Έναρξη Οκτώβριος 2021
  • Ανάπτυξη Ψυχαγωγικού Λογισμικού (Game Development) (ΑΨΛ) – Έναρξη Οκτώβριος 2021
  • Βιομιμητική Τεχνολογία (ΒΙΤ) – Έναρξη Οκτώβριος 2021
  • Χωρικός Σχεδιασμός: σύγχρονες τάσεις και ζητήματα αιχμής (ΧΩΣΧ) - Έναρξη Νοέμβριος 2021
  • «Παράκτια διάβρωση: αίτια και βιωσιμότητα στο πλαίσιο της κλιματικής αλλαγής» - Έναρξη Νοέμβριος 2021

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το site του Ε.Α.Π. https://apps.eap.gr/sps_sthet_2021/web/  ή να επικοινωνήσετε ηλεκτρονικά στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και τηλεφωνικά στο 2610 367542.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr