Παίρνουν παράταση οι αιτήσεις για Σπουδές στο ΕΑΠ - Μέχρι πότε η προθεσμία

Παίρνουν παράταση οι αιτήσεις για Σπουδές στο ΕΑΠ

Παρατείνεται μέχρι και την Τετάρτη, 1η Σεπτεμβρίου, στις 23:59, η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για την εγγραφή στα Προπτυχιακά και Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος των τελευταίων ημερών. 

Υπενθυμίζεται ότι το ΕΑΠ, για την ακαδημαϊκή χρονιά 2021- 2022, προσφέρει 8 Προπτυχιακά και 51 Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών, εκ των οποίων τα 4 (Μεταπτυχιακά) για πρώτη φορά.


Οι ενδιαφερόμενοι, ανεξαρτήτως από την ηλικία, από το εάν εργάζονται ή όχι, αλλά και από το μέρος που διαμένουν, μπορούν να καταθέσουν την αίτησή τους αποκλειστικά μέσω του διαδικτύου και της ιστοσελίδας του Πανεπιστημίου (www.eap.gr).

Υπενθυμίζεται ότι η εισδοχή για την παρακολούθηση Προπτυχιακών Προγραμμάτων πραγματοποιείται με την υποβολή της αίτησης, χωρίς εξετάσεις ή κλήρωση. 

Επιπλέον, το ΕΑΠ, το μοναδικό Ελληνικό Πανεπιστήμιο που παρέχει Σπουδές αποκλειστικά εξ αποστάσεως, προσφέρει σε επαγγελματίες, εργαζόμενους και μη, φοιτητές και απόφοιτους Λυκείου, τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν, μεμονωμένα, μία ή περισσότερες από τις 367 Θεματικές Ενότητες, χωρίς την υποχρέωση ολοκλήρωσης του σχετικού Προγράμματος Σπουδών. 

To ΕΑΠ, με την πολύχρονή του εμπειρία στην προσφορά Σπουδών αποκλειστικά εξ αποστάσεως, παραμένει σταθερά στην κορυφαία 5άδα των Ανοικτών Πανεπιστημίων, παγκοσμίως, καθώς, σύμφωνα και με την επικαιροποιημένη παγκόσμια συνολική κατάταξη Webometrics Ranking of World Universities για το 2ο εξάμηνο του 2021, κατέκτησε την 5η θέση. 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα Προγράμματα Σπουδών του ΕΑΠ, επικοινωνήστε καλώντας το 2610 – 367600 ή μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν την αίτηση εγγραφής εδώ.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr