ΕΑΠ: Βγήκαν τα Αποτελέσματα των αιτήσεων εισαγωγής στα Προγράμματα Σπουδών

ΕΑΠ: Βγήκαν τα Αποτελέσματα των αιτήσεων εισαγωγής στα Προγράμματα Σπουδών

Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο: Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο ανακοίνωσε πριν από λίγο τα Αποτελέσματα ελέγχου αιτήσεων υποψήφιων φοιτητριών/ών στα Προγράμματα Σπουδών του ΕΑΠ.

Την ενημερωτική σελίδα των φοιτητών του ΕΑΠ μπορείτε να την δείτε εδώ.


Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων ελέγχου αιτήσεων για εισαγωγή στα Προγράμματα Σπουδών, λόγω της εφαρμογής του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Δεδομένων (ΕΕ) 2016/679, πραγματοποιείται ανά αίτηση, μέσω ειδικής εφαρμογής.

Για να ενημερωθείτε για το αποτέλεσμα του ελέγχου της αίτησής σας πατήστε εδώ.

Μπορείτε να δείτε το χαρακτηρισμό της αίτησής σας κάνοντας χρήση των προσωπικών κωδικών, που δημιουργήσατε κατά την υποβολή της αίτησή σας.

Διευκρινήσεις:

Προς διευκόλυνσή σας και για τον λόγο ότι ο όγκος των τηλεφωνικών κλήσεων την τρέχουσα περίοδο που δέχεται το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο είναι ιδιαίτερα αυξημένος, θα σας συνιστούσαμε να επικοινωνείτε με το Πρόγραμμα Σπουδών σας αποκλειστικά μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (δείτε εδώ).

Σε περίπτωση τεχνικού προβλήματος πρέπει να επικοινωνήσετε με την ομάδα τεχνικής υποστήριξη Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr