Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για σπουδές στο ΕΑΠ

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για σπουδές στο ΕΑΠ

Ξεκίνησε σήμερα η υποβολή αιτήσεων για τα Προπτυχιακά και τα Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου. 

To Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, το μοναδικό Ελληνικό Πανεπιστήμιο που παρέχει Σπουδές αποκλειστικά εξ αποστάσεως, προσφέρει 8 Προπτυχιακά, 45 Μεταπτυχιακά, 1 Ειδικό Πρόγραμμα και 367 Θεματικές Ενότητες. Προγράμματα εξειδικευμένα, που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες απαιτήσεις της αγοράς εργασίας με ιδιαίτερα ανταγωνιστική οικονομική συμμετοχή.


Η εισδοχή στα Προπτυχιακά Προγράμματα, πραγματοποιείται με μια απλή υποβολή αίτησης και χωρίς Πανελλήνιες εξετάσεις.

Σε μια εποχή που η εξ αποστάσεως εκπαίδευση είναι πλέον ανάγκη, το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο με την πολύχρονη εμπειρία του, δίνει τη δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους να σπουδάσουν με ουσία, από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκονται.

Οι αιτήσεις, πραγματοποιούνται αποκλειστικά διαδικτυακά στην ανανεωμένη ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου, www.eap.gr. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθυνθείτε στο 2610 – 367600 και στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr