ΕΑΠ: 6.103 φοιτητές παίρνουν πτυχίο - Μέσω live streaming οι ορκωμοσίες

ΕΑΠ: 6.103 φοιτητές παίρνουν πτυχίο - Μέσω live streaming οι ορκωμοσίες

Διαδικτυακά, μέσω live streaming, θα γίνουν το Σάββατο 13 Μαρτίου και την Κυριακή 14 του μήνα, οι Ορκωμοσίες και οι Τελετές Απονομής Μεταπτυχιακών Τίτλων Ειδίκευσης του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου που αφορούν το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020, λόγω των έκτακτων συνθηκών που συνεχίζονται στη χώρα από την πανδημία του COVID 19.

Η ίδια μέθοδος ακολουθήθηκε και τον Οκτώβριο του περασμένου χρόνου, ενώ οι απόφοιτοι/ες αλλά και κάθε άλλος ενδιαφερόμενος/η  για τις Τελετές που θα γίνουν μπορούν να τις παρακολουθήσουν ζωντανά, από το επίσημο κανάλι του ΕΑΠ.


Έτσι, κατά τη διάρκεια των Τελετών θα αναγνωστούν τα ονόματα των αποφοίτων ανά Σχολή ενώ, μετά την ολοκλήρωση των Διαδικτυακών Τελετών, θα ακολουθήσει η αποστολή των Πτυχίων και των επιπλέον εγγράφων σε κάθε απόφοιτη/το μέσω συνεργαζόμενης με το ΕΑΠ εταιρίας ταχυμεταφορών, χωρίς οποιαδήποτε οικονομική επιβάρυνση από μέρους τους.  

Επιλέγοντας τους παρακάτω συνδέσμους, θα μεταφερθείτε αυτόματα στις live streaming μεταδόσεις των Τελετών κατά τη διάρκεια τέλεσής τους, δίχως να χρειάζεται καμία επιπλέον ενέργεια από μέρους σας.

Για να παρακολουθήσετε τις Ορκωμοσίες & Τελετές Απονομής Μεταπτυχιακών Τίτλων:

  • των Σχολών Ανθρωπιστικών Επιστημών και Θετικών Επιστημών & Τεχνολογίας, το Σάββατο 13 Μαρτίου 2020, παρακαλούμε όπως πατήσετε:

  • Των Σχολών Κοινωνικών Επιστημών και Εφαρμοσμένων Τεχνών, την Κυριακή 14 Μαρτίου 2020, παρακαλούμε όπως πατήσετε:

Το σύνολο των αποφοιτησάντων είναι 6.103 άτομα (Προπτυχιακοί 1.867 και Μεταπτυχιακοί 4.234) από τις 4 Σχολές του Ιδρύματος. 

Το πρόγραμμα των Τελετών διαμορφώνεται ως εξής:

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr