Covid Free το ΕΑΠ

Covid Free το ΕΑΠ

Κανένα  απολύτως κρούσμα του νέου κορωνοϊού δεν ανιχνεύθηκε στο προσωπικό  του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, το οποίο και ελέγχεται τακτικά προκειμένου να προστατεύσει την κοινότητα του. Ολοκληρώθηκαν έτσι  χθες από τον ΕΟΔΥ τα rapid test στο Ακαδημαϊκό και Διοικητικό προσωπικό του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου και  ήταν όλα αρνητικά.

Το γεγονός καταδεικνύει τη σοβαρότητα με την οποία το Ίδρυμα, στο σύνολο του, αντιμετωπίζει την απειλή της νέας πανδημίας που πλήττει τη χώρα και ολόκληρο τον πλανήτη, αλλά και τη συνεπή και όπως αποδεικνύεται και αποτελεσματική, εφαρμογή των μέτρων προστασίας.


Την είδηση ανακοίνωσε στο προσωπικό του Ιδρύματος η Διοίκησή του, αναφέροντας ότι «το γεγονός μας χαροποιεί όλους μας, αλλά δε μας επαναπαύει». «Η πανδημία είναι εδώ και παρά την πρόοδο των εμβολιασμών, ο δρόμος που έχουμε μπροστά μας, είναι μάλλον ακόμη μακρύς» αναφέρεται στην ανακοίνωση της Διοίκησης του Ιδρύματος.

Τέλος, το ΕΑΠ εκφράζει τις ευχαριστίες του στον ΕΟΔΥ, για την αγαστή συνεργασία και την άμεση ανταπόκριση στην επιθυμία του Πανεπιστημίου, για εξέταση όλων των συνεργατών του.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr